Închide meniul

Antrenorul lui Radu Drăguşin ştie cum a fost învinsă apărarea României în meciul cu Belgia: „Un coşmar de înfruntat”

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2024, 10:29

Reclamă
Antrenorul lui Radu Drăguşin ştie cum a fost învinsă apărarea României în meciul cu Belgia: „Un coşmar de înfruntat

Antrenorul lui Radu Drăguşin ştie cum a fost învinsă apărarea României în meciul cu Belgia: "Un coşmar de înfruntat"

Jeremy Doku, în duel cu Radu Drăguşin şi andrei Raţiu, în timpul meciului Belgia - România, la EURO 2024 / Profimedia

Antrenorul lui Radu Drăguşin ştie cum a fost învinsă apărarea României în meciul cu Belgia. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu au pierdut meciul din etapa a doua de la EURO 2024 cu Belgia, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tielemans şi De Bruyne au fost marcatorii celor două goluri înscrise de „diavolii roşii”, dar România păstrează şanse importante de calificare înaintea ultimului meci din faza grupelor, cu Slovacia.

Antrenorul lui Radu Drăguşin ştie cum a fost învinsă apărarea României în meciul cu Belgia: „Un coşmar de înfruntat”

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, echipă la care evoluează Radu Drăguşin, este expert TV la o televiziune din Anglia şi a analizat duelul care a avut loc sâmbătă seară la Koln.

Tehnicianul lui Spurs este de părere că Jeremy Doku, starul lui Manchester City, a fost unul dintre jucătorii care au făcut diferenţa în meciul cu România. Doku a fost un adevărat „coşmar” pentru apărătorii „tricolorilor” şi a apreciat modul în care acesta a găsit mereu diferite moduri de a-şi depăşi adversarii, dar şi cum le-a creat coechipierilor mai multe spaţii libere:

„Doku a găsit diferite moduri de a-și depăși adversarii. Asta este ceea ce îl face un coșmar de înfruntat. Poți încerca să-l ții în afara careului, dar aleargă permanent.

Reclamă
Reclamă 4

Această amenințare pe care o reprezintă în mod constant determină apărarea adversă să reacționeze la un jucător, iar ceilalți colegi ai lui au multe spații libere”, a declarat Ange Postecoglou la ITV Sport, citat de UEFA.com.

Selecţionerul Belgiei, impresionat de un tricolor, după victoria în faţa României: „A fost briliant”

Domenico Tedesco, selecţionerul Belgiei, a recunoscut la finalul meciului de la Koln că echipa sa nu a avut o misiune uşoară împotriva României, dar se bucură că jucătorii săi au stat bine din punct de vedere mental.

De asemenea, Tedesco l-a remarcat şi pe Florin Niţă, portarul României, pentru prestaţia pe care a avut-o în meciul de sâmbătă seară:

Reclamă

„Am făcut un pressing avansat, am încercat să recuperăm mingea sus. România este o echipă căreia îi place să controleze jocurile, nu e ușor să joci împotriva României, dar noi am stat bine din punct de vedere mental.

Este regretabil faptul că avem nevoie de atât de multe ocazii, chiar dacă uneori este vorba despre detalii, un ofsaid milimetric, un henț. Portarul în această seară a fost briliant”, a declarat Domenico Tedesco, la conferinţa de presă de la finalul partidei dintre Belgia şi România.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și