Închide meniul

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

Dan Roșu Publicat: 1 iulie 2024, 8:29

Reclamă
Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion

Anunţul care ne dă fiori înainte de România - Olanda

Fanii României, la EURO 2024 - Profimedia Images

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda este legat de numărul de fani ai tricolorilor aşteptaţi la duelul de la Munchen. Dumitru Dragomir susţine că echipa lui Edi Iordănescu va avea parte de o susţinere masivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul şef de la Ligă anunţă şi că bişniţarii vor aduce preţul biletelor către 5000 de euro. Românii au făcut până acum legea pe stadioanele pe care a jucat naţionala în Germania, fiind peste 30.000 prezenţi la Munchen, Koln sau Frankfurt.

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda

„E prea din scurt, nu a știut nimeni și biletele se vând. 50.000 de români o să fie. 5.000 de euro biletul la România – Olanda la stadion, fac pariu pe cât vrei. Suntem neamul dracului, neam de naționaliști. Numai rezultatele favorabile te țin în viață.

Poți să fii frumos, artist, dar dacă nu produci valoare nu te bagă nimeni în seamă. Pe unde am fost nu a existat club la care să nu fac un stadion sau să promovez. Altfel te dădeau afară imediat, ce să îmi facă.

La LPF nu aveau de unde să mă apuce, am făcut LPF din banii mei. Lumea te înjură dacă ai valoare, cum ai căzut și te-au curățat. Vreau să îți mai spun o chestie, avem aproape un milion de români în Germania și câștigă binișor”, a spus Mitică Dragomir, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda

Rodion Cămătaru a folosit cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda. Cămătaru a lăudat unitatea naţionalei lui Edi Iordănescu şi a scos în evidenţă suportul fanilor.

Cămătaru le-a mai spus olandezilor că România nu are staruri în echipă, dar unitatea grupului o face să fie capabilă să pună probleme oricui. România – Olanda va fi marţi, de la ora 19:00, live text pe as.ro.

„Este momentul nostru, avem un colectiv puternic și jucăm cu adevărat ca o echipă de doisprezece oameni, pentru că poporul român este în spatele echipei. Toată lumea este entuziasmată. Cum e în Olanda după înfrângerea cu Austria? Sunt oamenii încă supărați?

Reclamă

Nu e nevoie, scrieți doar: e doar România, nu suntem atât de buni. Sper că ne subestimează. Atunci avem o șansă. Chiar nu avem stele, cum are Olanda„, le-a spus Rodion Camataru olandezilor de la Volkskran.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și