Închide meniul

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2024, 22:43

Reclamă
Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda

Profimedia

Rodion Cămătaru a folosit cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda. Cămătaru a lăudat unitatea naţionalei lui Edi Iordănescu şi a scos în evidenţă suportul fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cămătaru le-a mai spus olandezilor că România nu are staruri în echipă, dar unitatea grupului o face să fie capabilă să pună probleme oricui. România – Olanda va fi marţi, de la ora 19:00, live

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda

Este momentul nostru, avem un colectiv puternic și jucăm cu adevărat ca o echipă de doisprezece oameni, pentru că poporul român este în spatele echipei. Toată lumea este entuziasmată. Cum e în Olanda după înfrângerea cu Austria? Sunt oamenii încă supărați? Nu e nevoie, scrieți doar: e doar România, nu suntem atât de buni. Sper că ne subestimează. Atunci avem o șansă. Chiar nu avem stele, cum are Olanda„, le-a spus Rodion Camataru olandezilor de la Volkskran.

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda

Fundașul echipei naționale a fost de departe cel mai lăudat tricolor în presa internațională, după meciurile din faza grupelor. România a câștigat Grupa E a Campionatului European, din care au mai făcut parte Ucraina, Belgia și Slovacia.

Înainte de „optimile” turnecului final, acolo unde tricolorii se vor duela cu Olanda, publicația spaniolă Marca i-a dedicat un articol lui Andrei Rațiu.

Reclamă
Reclamă 4

„Rațiu, Sonic-ul român are-i calcă pe urme lui Cosmin Contra”, au titrat spaniolii.

În cadrul articolului, Andrei Rațiu a fost numit drept cel mai bun jucător din partida cu Slovacia. De asemenea, este notat faptul că imaginile cu fundașul român, din partida cu Ucraina, s-au viralizat rapid.

În primul meci de la EURO 2024, câștigat de România cu scorul de 3-0, Andrei Rațiu a avut o reacție fabuloasă, după golul marcat de Nicolae Stanciu.

Reclamă

„(n.r. Despre România, la EURO 2000) Acea formație îi avea pe Dan Petrescu și Cosmin Contra, doi fotbaliști legendari în banda dreaptă.

Acum, în acea poziție strălucește Andrei Rațiu. Jucătorul lui Rayo a fost cel mai bun împotriva Slovaciei și a oferit imagini de impact cu bucuria lui. Asta se întâmplase și cu Ucraina, în meciul de deschidere al grupei: părul vopsit albastru, pasiune pură și fotbal la viteză maximă.

Andrei a făcut valuri și a primit porecla Sonic, ariciul din jocurile video care iese în evidență prin viteza și culoarea lui. Dar lăsând asta la o parte, realitatea este că Rațiu nu a trecut neobservat în primul rând datorită prestațiilor lui”, se arată în articolul publicației marca.com.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:45

LIVE TEXTRomânia – Olanda 0-1, în optimi la EURO 2024. Gakpo a deschis scorul cu un şut la colţul scurt. Man, ocazie uriaşă

19:44

Radu Drăguşin, excepţional în România – Olanda! Fundaşul lui Tottenham, intervenţii colosale la Munchen

19:43

Florin Niţă, eroare la golul lui Cody Gakpo! „Eroul” României din grupă a greşit în optimile de finală de la EURO 2024

19:42

Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries. Românul a acuzat probleme de respiraţie

19:19

Ianis Hagi şi-a spart capul în debutul meciului România – Olanda! Cum a fost surprins Gică Hagi de camerele TV

19:08

Foto„Hagi, mai mare decât Cruyff!” Mesaje fabuloase afişate de fanii României la meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și