Închide meniul

Anunțul lui Vlad Chiricheș după ce a ieșit de pe teren în meciul lui Sassuolo. Vestea primită de Mirel Rădoi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2021, 8:41

Anunțul lui Vlad Chiricheș după ce a ieșit de pe teren în meciul lui Sassuolo. Vestea primită de Mirel Rădoi

Vlad Chiricheş

Profimediaimages

“Am simţit oboseală, nimic deosebit. Am fost schimbat din precauţie, pentru a nu risca”, a spus Chiricheş la microfonul Dazn. O declarație care îl liniștește pe Mirel Rădoi, înainte de dubla decisiva cu Islanda și Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sassuolo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Venezia, într-un meci din etapa a noua a campionatului Italiei.

Mirel Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Islanda şi Liechtenstein

Mirel Rădoi a anunţat convocările preliminare pentru ultimele meciuri ale României din preliminariile Mondiale. Este vorba despre jucătorii din străinătate care vor face parte din lotul pentru dubla cu Islanda şi Liechtenstein. Dacă vom câştiga ambele meciuri, România este sigură de prezenţa la barajele pentru Mondiale.

PORTAR: Florin Niță (Sparta Praga-Cehia, 11/0)

FUNDAȘI: Vlad Chiricheș (Sassuolo-Italia, 68/0), Cristian Ganea (Aris Salonic-Grecia, 8/0), Vasile Mogoș (Crotone-Italia, 4/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone-Italia, 19/2), Andrei Rațiu (Huesca-Spania, 4/0), Adrian Rus (Fehérvár-Ungaria, 9/0), Alexandru Pașcanu (Ponferradina-Spania, 0/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K.-Turcia, 27/1)

Reclamă

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Galatasaray-Turcia, 18/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray-Turcia, 1/0), Ianis Hagi (Rangers-Scoția, 22/2), Dennis Man (Parma-Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma-Italia, 5/1), Răzvan Marin (Cagliari-Italia, 35/2), Marius Marin (Pisa-Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K.-Turcia, 49/6), Alexandru Mitriță (PAOK-Grecia, 16/3), Dragoș Nedelcu (Fortuna Düsseldorf-Germania, 5/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga-Cehia, 52/11)

ATACANT: George Pușcaș (Reading-Anglia, 24/8)

Cele două partide ar putea fi ultimele pentru Mirel Rădoi pe banca naţionalei României. Selecţionerului îi expiră contractul la finalul lunii viitoare şi a anunţat deja că nu mai vrea să rămână, deşi toată lumea fotbalului ar vrea ca acesta să rămână pe poziţie măcar pentru barajele din primăvară.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Vlad Chiricheș e căpitanul României
  • Chiricheș e convocat pentru dubla cu Islanda și Liechtenstein

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și