Închide meniul

„Ar fi ceva care nu s-a agreat la început!” Prima reacţie din partea celor de la CFR Cluj, după ce Burleanu l-a invitat la masă pe Dan Petrescu pentru a negocia postul de selecţioner

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2021, 10:15

„Ar fi ceva care nu s-a agreat la început! Prima reacţie din partea celor de la CFR Cluj, după ce Burleanu l-a invitat la masă pe Dan Petrescu pentru a negocia postul de selecţioner

Dan Petrescu, invitat la masă de Burleanu

Profimediaimages

După ce a fost refuzat de Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, Burleanu forţează o nouă lovitură. Vrea să îl convingă pe Dan Petrescu să vină la naţionala României. Petrescu e sub contract cu CFR Cluj, iar conducătorii campioanei nu cred că acesta va pleca de la echipă. Dan Petrescu a revenit în acest sezon la CFR Cluj, când l-a înlocuit pe Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Bilaşco, despre posibilitatea ca Dan Petrescu să devină selecţioner

„E o întrebare care trebuie pusă acţionariatului şi preşedintelui. Eu ştiu că discuţia care a avut loc de viitor include şi un plan pe o perioadă mai lungă cu Dan Petrescu. Ar fi ceva care nu s-a agreat la început şi mi-e greu să cred că se va întâmpla„, a declarat Marius Bilaşco la looksport.ro.

Citește și:

Dan Petrescu, noua ţintă a lui Răzvan Burleanu

Dan Petrescu este noua ţintă a lui Răzvan Burleanu, după ce negocierile cu Gică Hagi şi Răzvan Lucescu au eşuat. Antrenorul celor de la CFR Cluj a fost contactat de preşedintele Federaţiei pentru a negocia preluarea echipei naţionale a României. Întâlnirea dintre Răzvan Burleanu şi Dan Petrescu ar urma să aibă loc sâmbătă.

Dan Petrescu are o clauză de reziliere de 600.000 de euro la CFR Cluj. Antrenorul campioanei consideră că această sumă nu este una mare.

După ce Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională, Răzvan Burleanu a început să caute un nou selecţioner. Primul sunat de preşedintele FRF a fost chiar Gică Hagi. Cei doi au discutat câteva ore, însă „Regele” nu a putut să accepte pentru că este patron la Farul. Preşedintele FRF s-a reorientat şi a mers la Salonic, alături de Mihai Stoichiţă, pentru a negocia cu Răzvan Lucescu. Şeful Federaţiei s-a lovit şi în acest caz de un refuz.

Reclamă

„Nu este nimic de spus. Nu e nimic de comentat. Sunt aici, sunt antrenorul lui PAOK şi am un contract cu clubul, pe 3 ani. Vreau să rămân aici. Nu ştiu cine a postat aceste fotografii, ce persoane bolnave au făcut aceste poze.

Nu există niciun fel de interes din partea mea. Ne-am mai văzut în acel restaurant şi nu au apărut alte discuţii. Nu am nimic de comentat (n.r. – legat de o ofertă). Sunt antrenorul lui PAOK”, a spun Lucescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și