Închide meniul

Autocarul României U21, implicat într-un accident la Tirana. Mihai Stoichiță confirmă: „Sunt mai multe mașini implicate!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2023, 11:43

Autocarul României U21, implicat într-un accident la Tirana. Mihai Stoichiță confirmă: „Sunt mai multe mașini implicate!

Autocarul României U21, implicat într-un accident la Tirana

Mihai Stoichiță / Antena Sport

Autocarul României U21 a fost implicat într-un accident la Tirana. Jucătorii și staff-ul reprezentativei de tineret era în drum spre aeroport, pentru a reveni în țară după meciul pierdut cu reprezentativa similară a Albaniei, scor 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autocarul naționalei noastre a fost implicat într-un carambol. Din fericire, nu sunt victime. Mihai Stoichiță a oferit detalii de ultimă oră.

Autocarul României U21, implicat într-un accident la Tirana

Directorul tehnic al Federației a purtat discuții cu cei aflați în autocar și a venit cu detalii de ultimă oră.

Din fericire, absolut nimeni nu este rănit. Acum sunt informat de către ei. Toată lumea este bine. Erau în drum spre aeroport. Ştiţi, că meciul a fost la Elbasan, la o oră şi jumătate de Tirana.

Erau în drum spre aeroport pe autostradă. Erau în autocar. Sunt mai multe maşini implicate. Nu ştiu să dau amănunte. Dar, mă bucur că toată lumea este bine.

Reclamă

Mi-a spus ca au avut accident, au intrat niște mașini în ei„, a declarat Mihai Stoichiță la fanatik.ro.

Daniel Pancu a avut o intervenție telefonică și asigură că nimeni nu a avut de suferit.

Două mașini s-au ciocnit în spatele autocarului și au zgâriat autocarul. Suntem în drum spre aeroport. A fost o frână puternică, atât. Nimeni nu a pățit nimic. Doar cineva din staff era în picioare.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aveam viteză, practic eram la semafor. Acum suntem pe fugă, că am întârziat la aeroport„, a spus Daniel Pancu.

Albania – România, scor 3-2 după ce tricolorii mici au condus cu 2-0

Echipa naţională U21 a României a pierdut marţi, în deplasare, scor 2-3, în faţa naţionalei U21 a Albaniei, în meciul de debut al tricolorilor în grupa E a calificărilor pentru Euro U21. România a condus cu 2-0 în minutul 58.

După o primă repriză fără gol marcat, meciul de la Elbasani s-a animat în repriza secundă. Grameni a deschis scorul în minutul 47, iar Andrei Borza a făcut 2-0 pentru tricolori în minutul 58. După gol, albanezii au efectuat două schimbări, iar unul dintre noii intraţi, Cristian Shpendi, a înscris pentru 1-2 în minutul 63, la doar două minute după ce a fost introdus în joc.

Gazdele au pus stăpânire pe meci şi în minutul 71 Medon Berisha a egalat cu un şut puternic din afara careului. Albania a marcat golul victoriei în minutul 88, prin Pajaziti. Naţionala pregătită de Daniel Pancu a pierdut la limită meciul de debut în calificările pentru Euro U21 2025 şi se pregăteşte pentru partida cu Armenia, din 13 octombrie.

ALBANIA U21: Lilo – Selimaj (Buxhelaj 46), Bajrami, Dajko, Smajli – Kurtulan (C. Shpendi 61), B. Ismaili (Pecani 61), Berisha – Pajaziti (Bibo 90+1), S. Shpendi, Rexhepi (Nikaj 83). SELECŢIONER: Alban Bushi

ROMÂNIA U21: R. Sava – Pantea, C. Ignat, M. Ilie, Borza – Corbu, Vulturar (C. Cîrjan 89), Grameni (R. Filip 76) – Mazilu, L. Munteanu (Burnete 63), R.Ilie (R. Pop 76). SELECŢIONER: Daniel Pancu

Cartonaşe galbene: Pajaziti 89, Buxhelaj 90+5 / C. Ignat 69, R. Filip 80

Reclamă

Arbitri: Bulat Sariyev – Sergey Kalachyov, Yuriy Tikhonyuk – Aidyn Tassybayev (toţi din Kazahstan)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și