Închide meniul
EXCLUSIV

„Avea foarte multe superstiții, unele aveau legătură cu mine!” Edi Iordănescu, despre relația cu Anghel Iordănescu: „M-a ținut 15 minute la ușă!” Selecționerul nu are superstiții

Publicat: 21 februarie 2022, 10:15

Reclamă
„Avea foarte multe superstiții, unele aveau legătură cu mine! Edi Iordănescu, despre relația cu Anghel Iordănescu: „M-a ținut 15 minute la ușă! Selecționerul nu are superstiții

Edi Iordănescu, despre relația cu Anghel Iordănescu

Edi Iord[Hepta

Edi Iordănescu, despre relația cu Anghel Iordănescu

Edi Iordănescu și-a adus aminte de o întâmplare petrecută la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, în 1994 .Iordănescu jr. a fost ținut la ușă de tatăl său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tata avea foarte multe superstiții. Majoritatea dintre ele aveau legătură cu mine. Trebuia să păstrez o anumită distanță. În America, la Campionatul Mondial, m-a ținut la ușa hotelului.

Avea anumite ore de vizită. Eu am ajuns cu 15 minute mai devreme. Nu mi-a dat voie sa intru. M-a ținut la ușă până la ora de vizită”, a povestit Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

„Sincer, eu nu prea am superstiții”, a răspuns Edi Iordănescu, întrebat fiind dacă se aseamănă cu tatăl său la acest lucru.

Edi Iordănescu, deschidere totală către ceilalți antrenori

Edi Iordănescu și-a arătat deschidere totală pentru ceilalți antrenori. Selecționerul îi va invitat pe foștii mari antrenori, printre care și tatăl său, să le tină discursuri jucătorilor echipei naționale.

Reclamă
Reclamă 4

„Eu nu o să-l țin la ușă, deschiderea mea va fi totală, atât pentru el cât și pentru ceilalți antrenori. Cine își dorește, va fi binevenit. Va fi deschidere către toată lumea care poate reprezenta ceva și poate ajuta echipa națională. Decât să ne aruncăm săgeți și critici, mai bine să punem fiecare mâna și să ajutăm”, a mai spus Edi Iordănescu.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și