Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | „Acesta este principalul nostru atu!”. Răzvan Marin, convins că România se va califica la EURO

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2023, 14:47

Reclamă
Belarus – România LIVE VIDEO | „Acesta este principalul nostru atu!. Răzvan Marin, convins că România se va califica la EURO

Răzvan Marin, convins că România se va califica la EURO

Răzvan Marin, la echipa naţională / Profimediaimages

Răzvan Marin este convins că România se va califica la EURO 2024. Al doilea cel mai selecţionat jucător din lotul lui Edi Iordănescu a transmis un mesaj de luptă înainte de Belarus – România, care va fi transmis LIVE VIDEO EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY joi, pe 12 octombrie, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României este pe loc care asigură prezenţa la turneul final după primele 6 etape din Grupa I. Tricolorii sunt neînvinşi şi au 12 puncte, cu două mai puţin decât liderul Elveţia.

Răzvan Marin este convins că România se va califica la EURO 2024

Într-adevăr, ne așteaptă două meciuri foarte importante, pe care trebuie să le câștigăm, dar dacă facem ceea ce am făcut până acum, mă refer din punct de vedere al muncii pe teren, al seriozităţii, o să obţinem rezultatele pe care ni le dorim.

Trebuie să fim uniţi până la capăt şi să avem în minute un singur obiectiv, acela de a fi la EURO anul viitor. Până acum suntem în cărţi, sper ca şi după aceste două meciuri să rămânem pe locul secund, iar apoi în noiembrie vom vedea ce va fi.

(Eşti unul dintre liderii din vestiar, e dificil de gestionat acest grup?) Nu, chiar nu e greu, din contră. Mi se pare foarte uşor. Avem un grup foarte unit, un grup frumos! Probabil am şi crescut majoritatea împreună, mulţi ne ştim de la U21, am fost împreună la Academie. Nu sunt probleme. Presupun că şi asta duce la această unitate de grup!

Reclamă

Probabil Mister a dorit să meargă cât mai mult pe aceeaşi jucători, presupun. Asta e părerea mea. Până acum a ieşit bine„, a declarat Răzvan Marin într-un interviu pentru frf.ro.

Mijlocaşul care joacă în Serie A, la Empoli, ştie care este atuul naţionalei României, înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra.

Sunt foarte optimist. Cred că principalul atu al nostru este unitatea de grup. Cred că s-a văzut foarte bine asta, doar cu grupul am reuşit să aducem rezultate. La fiecare meci s-a văzut cum un alt jucător a ieşit în faţă cu o pasă de gol, cu un gol sau cu o acţiune individuală. Asta a făcut diferenţa. Cred că am ajuns să înţelegem că fără un grup unit nu se poate realiza nimic şi cred că în momentul de faţă acesta este principalul nostru atu„, a precizat mijlocaşul naţionalei României.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, dezvăluiri din interiorul echipei naționale

Fiul „Regelui” a vorbit despre nucleul de jucători convocați de către selecționerul Edi Iordănescu la echipa națională. Ianis Hagi a dezvăluit faptul că majoritatea fotbaliștilor care reprezintă România se cunosc încă de la vârste fragede, iar acest lucru facilitează jocul primei reprezentative.

De asemenea, mijlocașul echipei naționale a vorbit și despre Edi Iordănescu. Ianis a dezvăluit că selecționerul le-a oferit încredere jucătorilor și că a îmbinat foarte bine nucleul de fotbaliști de la EURO U21 din 2019, cu jucătorii cu o mai mare experiență în tricoul primei reprezentative.

Pe de-o parte, majoritatea celor din lot suntem nucleul de la EURO U21 din 2019. Ne cunoaștem toți de la 12-13 ani, de la loturile de juniori, din competiții, ne-a consolidat experiența aceea la EURO, am și crescut între timp. E clar că e un factor extrem de important. Uite, cu Dennis Man am fost coleg de cameră la selecțiile echipelor naționale când aveam 11 ani, puțini știu asta! Și ne cunoșteam din teren, ca adversari, din turnee, de pe la 10 ani!

Meritul lui Edi Iordănescu e din mai multe motive. A avut încredere în acest nucleu și ne-a oferit această încredere, nu doar că a avut-o. Iar conexiunea dintre nucleul U21, să-i spunem așa, și fotbaliștii cu experiență, e gestionată foarte de bine de el. Spre exemplu, eu joc împreună cu Stanciu deja de 5 ani la națională! Cu Alibec, nici nu mai zic, eram copilul lui de mingi când juca în Liga 1! Mister a simțit excelent și așa se explică”, a spus fiul lui Gică Hagi, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și