Închide meniul
EXCLUSIV

Belarus – România LIVE VIDEO | „E un disconfort major!”. Edi Iordănescu a anunţat care este principala problemă de la naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2023, 17:52 / Actualizat: 17 octombrie 2023, 18:59

Reclamă
Belarus – România LIVE VIDEO | „E un disconfort major!. Edi Iordănescu a anunţat care este principala problemă de la naţională

Belarus - România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu a anunţat care este principala problema de la naţională

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu a anunţat care este principala problemă pe care o are în preliminariile pentru EURO 2024. Selecţionerul tricolorilor a oferit detalii, din Ungaria, acolo unde se va disputa meciul care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iordănescu s-a declarat nemulţumit de gazonul de pe stadionul Szusza Ferenc. Acesta a tras şi un alt semnal de alarmă. Selecţionerul României consideră că marea dificultate o reprezintă timpul scurt pe care îl are, alături de jucători, la prima reprezentativă.

Belarus – România LIVE VIDEO | Edi Iordănescu a anunţat care este principala problemă de la naţională

Sunt aici ca să transform problemele în soluții. Avem jucători valoroși. Misiunea noastră este clară, trebuie să găsim formula portivită, cei care intră pe parcurs să își pună amprenta pe meci.

Trebuie să ducem la final acest drum, băieții sunt motivați, e un disconfort major din cauza timpului foarte scurt pe care l-am avut la dispoziție. Cu o zi în urmă am avut un antrenament foarte scurt. În creez principii despre organizarea jocului, dar fiecare adversar are profilul lui, e normal să lucrăm aplicat pe jocul care urmează.

Mizez pe ceea ce înseamnă lucrurile construite până acum și pe dorința jucătorilor„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Cu o victorie în „finala” cu Belarus, România urcă pe primul loc în Grupa I. Liderul Elveţia nu va juca în această săptămână împotriva Israelului. Din cauza războiului, oficialii de la UEFA au ales o nouă dată pentru duelul din grupa României. Este vorba de 15 noiembrie. Astfel, în luna noiembrie, principala contracandidată a României pentru calificarea la EURO 2024 va fi nevoită să joace 3 meciul în decursul a 7 zile. Este vorba despre partidele cu Elveția (15 noiemrbie), România (18 noiembrie) și Andorra (21 noiemrbie).

Înaintea confruntării cu Belarus, România ocupă locul secund. Este fără înfrângere în cele 6 etape. Are 3 victorii şi 3 remize.

Edi Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători

Edi Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători. Aşa cum prevede regulamentul, selecţionerul a trebuit să renunţe la trei din cei 26 de jucători pe care i-a convocat.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru partida cu Belarus, Edi Iordănescu a renunţat la Andrei Borza, Adrian Rus şi Daniel Bîrligea. UEFA a publicat lotul pentru meciul care va avea loc la Budapesta în cursul dimineţii de joi.

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 5/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 12/1), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 9/0), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 21/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 30/2)

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 48/2), Nicolae Stanciu (Damac FC | Arabia Saudită, 62/13), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 32/4), Darius Olaru (FCSB, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 11/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 27/2), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 14/4), Florinel Coman (FCSB, 9/0)

Reclamă

ATACANȚI

Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Louis Munteanu (Farul Constanța, 0/0).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și