Închide meniul
Foto

Belarus – România LIVE VIDEO | Gazonul pe care se va juca meciul naţionalei arată groaznic cu două zile înaintea partidei!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 octombrie 2023, 17:45 / Actualizat: 10 octombrie 2023, 23:27

Belarus – România LIVE VIDEO | Gazonul pe care se va juca meciul naţionalei arată groaznic cu două zile înaintea partidei!

Belarus - România LIVE VIDEO | Gazonul pe care se va juca meciul naţionalei arată groaznic

Gazonul pe care se va juca Belarus - România nu se prezintă deloc bine în acest moment / AntenaSport

Belarus – România LIVE VIDEO | Meciul naţionalei din deplasare, cu Belarus, se va juca la Budapesta, pe stadionul lui Ujpest. Meciul Belarus – România este transmis în exclusivitate joi, de la 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu două zile înainte de partida naţionalei din preliminariile EURO 2024, gazonul de pe stadionul care va găzdui meciul nu se prezintă deloc bine. AntenaSport vă prezintă imagini în exclusivitate cu gazonul de pe stadionul Szusza Ferenc, pe care vor juca tricolorii împotriva naţionalei statului Belarus (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Belarus – România LIVE VIDEO | Gazonul pe care se va juca meciul naţionalei arată groaznic cu două zile înainte de meci!

Meciul naţionalei cu Belarus, disputat în deplasare, este foarte important în vederea luptei pentru calificarea la EURO pe care o duc tricolorii.

O victorie la Budapesta, cu Belarus, ar duce naţionala pe primul loc în grupa I de calificare la EURO 2024. Cu două victorii cu Belarus şi Andorra, ceea ce ne dorim, naţionala s-ar distanţa momentan la 7 puncte de Israel. România are acum 12 puncte din 6 partide, fiind pe locul 2 în grupă, în timp ce Israel, care ocupă locul 3 în grupa I, are 11 puncte din acelaşi număr de jocuri.

Gazonul de pe stadionul lui Ujpest, acolo unde se va juca Belarus - România, nu arată deloc bine în acest moment / AntenaSport
Gazonul de pe stadionul lui Ujpest, acolo unde se va juca Belarus – România, nu arată deloc bine în acest moment / AntenaSport

Meciurile Israelului cu Elveţia şi Kosovo, care ar fi trebuit să aibă loc pe 12 şi 15 octombrie, au fost amânate după ce în Israel a fost declanşat războiul împotriva Hamas. Statul Israel a fost atacat cu mii de rachete de către Hamas şi a răspuns în forţă, trimiţând rachete ce au provocat sute de morţi şi mii de răniţi în Fâşia Gaza. Peste 600 de persoane au murit şi alte cel puţin 2.000 au fost rănite în atacurile cu rachetă ale Hamas în Israel.

Reclamă

Belarus – România LIVE VIDEO | „Acesta este principalul nostru atu!”. Răzvan Marin, convins că România se va califica la EURO

Răzvan Marin este convins că România se va califica la EURO 2024. Al doilea cel mai selecţionat jucător din lotul lui Edi Iordănescu a transmis un mesaj de luptă înainte de Belarus – România, care va fi transmis LIVE VIDEO EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY joi, pe 12 octombrie, de la 21:45.

Într-adevăr, ne așteaptă două meciuri foarte importante, pe care trebuie să le câștigăm, dar dacă facem ceea ce am făcut până acum, mă refer din punct de vedere al muncii pe teren, al seriozităţii, o să obţinem rezultatele pe care ni le dorim.

Trebuie să fim uniţi până la capăt şi să avem în minute un singur obiectiv, acela de a fi la EURO anul viitor. Până acum suntem în cărţi, sper ca şi după aceste două meciuri să rămânem pe locul secund, iar apoi în noiembrie vom vedea ce va fi.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte optimist”

(Eşti unul dintre liderii din vestiar, e dificil de gestionat acest grup?) Nu, chiar nu e greu, din contră. Mi se pare foarte uşor. Avem un grup foarte unit, un grup frumos! Probabil am şi crescut majoritatea împreună, mulţi ne ştim de la U21, am fost împreună la Academie. Nu sunt probleme. Presupun că şi asta duce la această unitate de grup!

Probabil Mister a dorit să meargă cât mai mult pe aceiaşi jucători, presupun. Asta e părerea mea. Până acum a ieşit bine”, a declarat Răzvan Marin într-un interviu pentru frf.ro.

Mijlocaşul care joacă în Serie A, la Empoli, ştie care este atuul naţionalei României, înaintea „dublei” cu Belarus şi Andorra.

Sunt foarte optimist. Cred că principalul atu al nostru este unitatea de grup. Cred că s-a văzut foarte bine asta, doar cu grupul am reuşit să aducem rezultate. La fiecare meci s-a văzut cum un alt jucător a ieşit în faţă cu o pasă de gol, cu un gol sau cu o acţiune individuală. Asta a făcut diferenţa. Cred că am ajuns să înţelegem că fără un grup unit nu se poate realiza nimic şi cred că în momentul de faţă acesta este principalul nostru atu”, a precizat mijlocaşul naţionalei României.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și