Închide meniul
Video

Belarus – România LIVE VIDEO | George Ganea e convins că vom câştiga: „Băieţii noştri vor face un meci foarte bun”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 octombrie 2023, 18:04 / Actualizat: 11 octombrie 2023, 23:36

Belarus - România LIVE VIDEO | George Ganea e convins că vom câştiga

George Ganea / AntenaSport

Belarus – România LIVE VIDEO | George Ganea e convins că vom câştiga. Atacantul lui Ujpest, care evoluează constant pe terenul pe care se va juca meciul de mâine, priveşte optimist partida. Belarus – România e LIVE EXCLUSIV pe Antena 1 şi în AntenaPLAY mâine, de la 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Ganea a vorbit şi despre gazonul terenului. Chiar dacă acesta arată groaznic, George Ganea consideră că se va putea juca pe el. Atacantul a evoluat cu Ujpest pe acest gazon sâmbătă, la meciul câştigat de echipa lui cu 2-0 cu Dyosgyor.

Belarus – România LIVE VIDEO | George Ganea e convins că vom câştiga: „Băieţii noştri vor face un meci foarte bun”

Sunt bine. Am avut liber până astăzi. Astăzi încep din nou antrenamentele. Mă bucur că sunt aici, într-un oraş nou, într-o ţară nouă, unde am fost primit foarte bine de toţi oamenii. Pot să zic că sunt fericit că am venit aici.

Este o onoare (n.r.: să joace pentru Ujpest). E o echipă de tradiţie, chiar dacă în ultimii ani nu au avut cele mai bune locuri în clasament. Anul acesta am început foarte bine campionatul, momentan suntem pe locul 3 şi suntem foarte fericiţi că suntem acolo.

Am văzut că de aseară până azi a fost un subiect foarte mare terenul. Nu arată, într-adevăr, foarte bine. Noi am jucat sâmbătă pe el. Nu este în cea mai bună formă a lui, dar se poate juca fotbal şi, zic eu, că echipa naţională va face un meci foarte bun pe acest stadion.

Reclamă

Nu cred că naţionala e dezavantajată. Mingea merge un pic mai repede, dar terenul este drept, nu este denivelat. Eu sunt încrezător că băieţii noştri vor face un meci foarte bun aici.

„Naţionala o să se califice la EURO”

Eu am văzut că echipa naţională este foarte bine, chiar dacă a primit critici din partea tuturor. Cred că o să facă o figură frumoasă şi o să se califice la EURO. Pe majoritatea jucătorilor îi cunosc de la U21 sau de la echipele de club şi am mare încredere în ei că o să facă o treabă foarte bună.

Se poate să ne poarte noroc Budapesta şi, de ce nu, să ne calificăm şi la acest turneu final.

Reclamă 4 / 0/3

Vă daţi seama că e un vis pentru mine (n.r. să marcheze la EURO). Cred că pentru orice copil sau pentru orice om e cel mai mare vis să îşi reprezinte ţara la un turneu final.

Nu ştiu (n.r.: când o să evolueze pentru România). Trebuie să joc mult mai bine, să fiu mult mai constant şi să am evoluţii din ce în ce mai bune ca să fiu şi eu la naţionala României”, a declarat George Ganea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Belarus – România LIVE VIDEO | „Finala” cu Belarus, arbitrată de o brigadă norvegiană! Cine va fi la centru

Belarus – România LIVE VIDEO | Meciul naţionalei de la Budapesta va fi condus de la centru de norvegianul Espen Eskas. Belarus – România e transmis în direct joi, 12 octombrie, de la 21:45 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Jan Erik Engan şi Isaak Elias Bashevkin, iar al patrulea oficial va fi Kristoffer Hagenes.

Germanul Edgar Steinborn va fi observator pentru arbitri, iar delegat UEFA a fost nominalizat turcul Alpaslan Kavas.

Eskas (35 ani) a condus, pe 8 iulie, finala Campionatului European Under-21, găzduit de Georgia şi România, câştigată de Anglia cu 1-0 în faţa Spaniei, la Batumi.

Scandinavul a fost rezervă la meciul câştigat de naţionala de fotbal Under-21 a României cu 2-1 în faţa Ungariei, pe 27 martie 2021, în Grupa A a Campionatului European de tineret 2021, pe Stadionul Uj Bozsik din Budapesta, relatează agerpres.ro.

Reclamă

Belarus – România LIVE VIDEO | Gazonul e marea problemă

O mare problemă cu care se vor confrunta tricolorii este starea gazonului de pe stadionul lui Ujpest. Terenul se prezintă în condiţii execrabile, fapt care l-a făcut pe Edi Iordănescu să facă o adevărată criză de nervi la sosirea în capitala Ungariei.

Primul lucru pe care l-a făcut selecţionerul când a ajuns la Budapesta a fost să trimită doi secunzi pentru a filma terenul de joc al stadionului lui Ujpest.

„Nu avem ce să facem, ăsta e terenul desemnat şi jucăm pe el. Belarus a ales, ei sunt organizatori. Trebuie să îi baţi şi aşa, buni sau răi cum sunt”, a spus şi Mihai Stoichiţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și