Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | George Ganea, reacție despre gazonul pe care vor juca „tricolorii”: „Nu o să fie un impediment”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2023, 21:25

Belarus – România LIVE VIDEO | George Ganea, reacție despre gazonul pe care vor juca tricolorii”: Nu o să fie un impediment”

Belarus - România LIVE VIDEO | George Ganea, reacție despre gazonul pe care vor juca „tricolorii”

George Ganea, în timpul unui meci / Hepta

Belarus – România LIVE VIDEO | George Ganea a oferit o reacție despre gazonul pe care vor juca „tricolorii”, de la Budapesta. Jucătorul s-a transferat în această vară la Ujpest, formație care își joacă meciurile de acasă pe stadionul „Szusza Ferenc”, acolo unde prima reprezentativă se va duela cu selecționata din Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Belarus și România va avea loc joi, de la ora 21:45. Meciul de la Budapesta va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Belarus – România LIVE VIDEO | George Ganea, reacție despre gazonul pe care vor juca „tricolorii”. Ce a transmis jucătorul legitimat în Ungaria

Înaintea partidei de joi, George Ganea, jucătorul celor de la Ujpest, a vorbit despre gazonul pe care „tricolorii” vor încerca să obțină cele 3 puncte, în prima partidă a acțiunii din această lună. Fotbalistul de 24 de ani a declarat faptul că terenul nu ar trebui să îi împiedice pe elevii lui Edi Iordănescu să obțină un rezultat bun, în meciul cu Belarus.

De asemenea, fostul jucător de la FCU Craiova a menționat și motivul pentru care a părăsit România. Acesta a dezvăluit faptul că a dorit să facă o schimbare în viața sa.

„Am vrut să fac o schimbare în viața mea, aceea de a pleca din România. Cred că eu am făcut o alegere destul de bună venind aici (n.r. la Ujpest). Am început să joc mijlocaș stânga, poziția mea pe care am jucat-o prima oară când am debutat la Rapid în Liga 2. Mă simt bine. 

Reclamă

Nu e chiar așa rău (n.r. terenul). Într-adevăr, sunt unele părți în care arată destul de urât, dar eu zic că nu o fie un impediment acest lucru. Prima oară cred că a luat o ciupercă terenul, după au dat cu niște granule și au venit ciorile să vină să mănânce terenul”, a spus George Ganea, potrivit sport.ro.

Gazonul pe care se va juca meciul naţionalei arată groaznic cu două zile înainte de meci!

Cu două zile înainte de partida naţionalei din preliminariile EURO 2024, gazonul de pe stadionul care va găzdui meciul nu se prezintă deloc bine. AntenaSport vă prezintă imagini în exclusivitate cu gazonul de pe stadionul Szusza Ferenc, pe care vor juca tricolorii împotriva naţionalei statului Belarus (VEZI AICI IMAGINI CU STAREA GAZONULUI DE LA BUDAPESTA).

O victorie la Budapesta, cu Belarus, ar consolida locul 2, pe care naţionala îl ocupă în prezent în grupa I de calificare la EURO 2024. Cu două victorii cu Belarus şi Andorra, ceea ce ne dorim, naţionala s-ar distanţa momentan la 7 puncte de Israel. România are acum 12 puncte din 6 partide, în timp ce Israel, care ocupă locul 3 în grupa I, are 11 puncte din acelaşi număr de jocuri.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile Israelului cu Elveţia şi Kosovo, care ar fi trebuit să aibă loc pe 12 şi 15 octombrie, au fost amânate după ce în Israel a fost declanşat războiul împotriva Hamas. Statul Israel a fost atacat cu mii de rachete de către Hamas şi a răspuns în forţă, trimiţând rachete ce au provocat sute de morţi şi mii de răniţi în Fâşia Gaza. Peste 600 de persoane au murit şi alte cel puţin 2.000 au fost rănite în atacurile cu rachetă ale Hamas în Israel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și