Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Mihai Stoica sare în apărarea lui Edi Iordănescu: „Chiar e lipsă de respect”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2023, 23:42

Belarus – România LIVE VIDEO | Mihai Stoica sare în apărarea lui Edi Iordănescu: Chiar e lipsă de respect”

Belarus - România LIVE VIDEO | Mihai Stoica sare în apărarea lui Edi Iordănescu

Colaj Mihai Stoica și Edi Iordănescu / Profimedia, Antena Sport

Belarus – România LIVE VIDEO | Mihai Stoica sare în apărarea lui Edi Iordănescu, după ce selecționerul echipei naționale s-a plâns de starea gazonului de pe arena „Szusza Ferenc”, casa celor de la Ujpest, echipa lui George Ganea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” se vor duela la Budapesta cu selecționata din Belarus, joi, de la ora 21:45. Prima „finală” a selecționatei noastre, din luna octombrie, se va vedea în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Belarus – România LIVE VIDEO | Mihai Stoica sare în apărarea lui Edi Iordănescu. Ce a spus despre terenul din Ungaria

Înaintea partidei de mâine seară, Mihai Stoica a ținut să îi dea dreptate lui Edi Iordănescu, în privința gazonului de pe stadionul „Szusza Ferenc”. Managerul general de la FCSB crede că starea terenului reprezintă o lipsă de respect pentru prima reprezentativă a României și a sugerat o soluție pentru ca astfel de probleme să fie evitate, în viitor.

„Chiar e lipsă de respect! Are dreptate aici. Nu ai cum să programezi un meci oficial pe o asemenea toloacă. Bănuiesc că au alte stadioane cu suprafețe bune de joc. Eu asta am spus tot timpul.

Puneți condiția asta. Nu e gazonul bun? 3-0, ați pierdut meciul. Nu e instalația bună? 3-0, ați pierdut meciul. Nu ai cum să joci pe dunele alea”, a spus „MM” Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

În cazul în care „tricolorii” se vor impune în partida cu Belarus vor urca pe prima poziție a Grupei I, având în vedere că duelurile selecționatei din Israel au fost amânate, având în vedere duelurile din Țara Sfântă. Iată situația din grupa României, înainte de partidele din această lună:

  1. Elveția – 14 puncte
  2. România 12 puncte
  3. Israel – 11 puncte
  4. Belarus – 4 puncte
  5. Kosovo – 4 puncte
  6. Andorra – 2 puncte

Ce a spus Edi Iordănescu despre starea gazonului de pe arena „Szusza Ferenc”, din Budapesta

Selecţionerul Edi Iordănescu a fost, din nou, foarte acid la adresa terenului pe care va evolua naţionala mâine.

„Terenul ne nemulțumește foarte tare, consider că nu este o formă de respect pentru echipa națională a României. Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune, vorbim de o campanie de calificare la EURO, aveam nevoie de o suprafață decentă, dar trebuie să arătăm bărbăție, tărie, spirit, să depășim și acest obstacol, să punem în valoare mai bine mijlocele pe care le avem și să atragem cele 3 puncte în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

Tot timpul am ținut cont de detalii, știm că detaliile sunt capitale în anumite momente. În Kosovo am schimbat ceva, chiar în primul 11. Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional. Ținând cont că se joacă și fără spectatori era totuși la îndemână ca meciul să se mute pe alt teren. Sunt total nemulțumit, dar nu vreau ca mesajul meu să fie înțeles greșit de către echipă”, a transmis Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și