Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Vasili Hamutovkski a prefaţat meciul de la Budapesta: „Avem nişte probleme”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 octombrie 2023, 23:32

Belarus – România LIVE VIDEO | Vasili Hamutovkski a prefaţat meciul de la Budapesta: „Avem nişte probleme

Belarus - România LIVE VIDEO | Vasili Hamutovkski a prefaţat meciul de la Budapesta

Vasili Hamutovski / Hepta

Belarus – România LIVE VIDEO | Vasili Hamutovkski a prefaţat meciul de la Budapesta. Fostul portar de la FCSB şi Petrolul Ploieşti a vorbit despre minusurile naţionalei pentru care a bifat 26 de selecţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza războiului din Ucraina, Belarus nu poate juca „acasă” meciurile din preliminariile EURO 2024, astfel încât partida va avea loc în Ungaria. Partida dintre Belarus și România va avea loc joi, de la ora 21:45. Meciul de la Budapesta va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Belarus – România LIVE VIDEO | Vasili Hamutovkski a prefaţat meciul de la Budapesta

Fostul portar care a evoluat în Liga 1 a vorbit şi despre partida din primăvară, câştigată de România cu 2-1. Hamutovski nu înţelege numirea lui Carlos Alos ca selecţioner şi se aşteaptă ca Belarus să aibă probleme dacă echipa lui Edi Iordănescu va juca sus:

„După meciul cu România de la București, am schimbat antrenorii principali. A fost adus un spaniol, Carlos Alos, de la Rwanda, unde nu a avut rezultate bune. Nu înțeleg de ce federația l-a adus pe el. Noul antrenor a schimbat și câțiva jucători, dar problema a rămas aceeași.

Uite, dacă România joacă sus, presează, are tempo bun, noi nu putem să evoluăm sub presiune, nu ne descurcăm.

Reclamă

Țineți minte, au fost două reprize diferite. Ați dominat în prima repriză, ați făcut 2-0, iar apoi tempo-ul a scăzut și noi am avut ocazii”, a declarat Hamutovski, potrivit digisport.ro.

Vasily Hamutovsky: „Campionatul din Belarus nu are calitate”

Vasily Hamutovski a scos în evidenţă şi problemele pe care naţionala Belarusului le are înaintea duelului de la Budapesta şi a dezvăluit că întrecerea internă din ţara sa nu are calitate.

„Avem niște probleme înainte de meciul cu voi. Avem un portar tânăr, care are doar două meciuri în picioare. Mai mult, nu a chemat niște mijlocași ofensivi foarte buni, iar o parte din mijlocașii centrali sunt accidentați. Astfel, nu putem juca ofensiv, doar pe apărare, cu un 4-4-2.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă jucați repede, pe contraatac, faceți presiune, o să avem mari probleme, din cauza fundașilor lenți. Nu putem trece repede de la apărare la atac, asta e problema noastră. Campionatul din Belarus nu are calitate”, a mai spus fostul portar.

Gazonul pe care se va juca meciul naţionalei arată groaznic cu două zile înainte de meci!

Cu două zile înainte de partida naţionalei din preliminariile EURO 2024, gazonul de pe stadionul care va găzdui meciul nu se prezintă deloc bine. AntenaSport vă prezintă imagini în exclusivitate cu gazonul de pe stadionul Szusza Ferenc, pe care vor juca tricolorii împotriva naţionalei statului Belarus (VEZI AICI IMAGINI CU STAREA GAZONULUI DE LA BUDAPESTA).

O victorie la Budapesta, cu Belarus, ar consolida locul 2, pe care naţionala îl ocupă în prezent în grupa I de calificare la EURO 2024. Cu două victorii cu Belarus şi Andorra, ceea ce ne dorim, naţionala s-ar distanţa momentan la 7 puncte de Israel. România are acum 12 puncte din 6 partide, în timp ce Israel, care ocupă locul 3 în grupa I, are 11 puncte din acelaşi număr de jocuri.

Meciurile Israelului cu Elveţia şi Kosovo, care ar fi trebuit să aibă loc pe 12 şi 15 octombrie, au fost amânate după ce în Israel a fost declanşat războiul împotriva Hamas. Statul Israel a fost atacat cu mii de rachete de către Hamas şi a răspuns în forţă, trimiţând rachete ce au provocat sute de morţi şi mii de răniţi în Fâşia Gaza. Peste 600 de persoane au murit şi alte cel puţin 2.000 au fost rănite în atacurile cu rachetă ale Hamas în Israel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
Vezi toate știrile
Citește și