Închide meniul

Bogdan Lobonţ a dezvăluit comportamentul de neacceptat al internaţionalilor U20: „Toți cu nasul pe sus, pe vârfuri. Fără excepție”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 octombrie 2022, 13:37

Bogdan Lobonţ a dezvăluit comportamentul de neacceptat al internaţionalilor U20: „Toți cu nasul pe sus, pe vârfuri. Fără excepție

Giani Kiriță, dezvăluiri despre Bogdan Lobonţ

Bogdan Lobonţ, în cadrul unui meci / Hepta

Bogdan Lobonţ a dezvăluit comportamentul de neacceptat al internaţionalilor U20 la revenirea la echipele de club, după primele convocări printre tricolori. Lobby a vorbit cu antrenorii echipelor de club şi a rămas cu un gust amar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După prima acțiune pe care am avut-o, din septembrie, 2-1 acasă cu Portugalia, 1-6 în Anglia, am început să vorbesc cu fiecare antrenor de la echipele de club. Dar, practic, pe mine nu mă interesa cum se comportă din punct de vedere tehnic, tactic. Mă interesa cum s-au comportat din prima zi după ce au venit de la echipa națională.

Bogdan Lobonţ a dezvăluit comportamentul de neacceptat al internaţionalilor U20

Toți cu nasul pe sus, pe vârfuri. Fără excepție. Toți schimbați. Mă duc și mai departe. Chiar la ultima acțiune, am avut un jucător prezent pentru prima dată la națională. S-a întors la echipă, aceeași situație. Nasul pe sus. În vârful picioarelor, din ce mi s-a transmis.

Parcă nu se mai antrenează așa, parcă în sus, parcă în jos. Practic, ați ajuns la un lot intermediar, U20, dar nu ați făcut nimic. Nici măcar la jumătatea străzii nu sunteți, obiectivul fiecărui jucător este să ajungă la echipa mare. Și, după o acțiune, după două jocuri la națională U20, te întorci la echipa de club și tu ce faci?”, a spus Lobonţ, citat de playsport.ro.

Bogdan Lobonţ, bilanţ dezastruos pe banca naţionalei U20

Contractul fostul portar al naţionalei tricolore a fost reziliat la jumătatea lunii iulie. Patru înfrângeri a înregistrat acesta din postura de selecţioner al reprezentativei sub 20 de ani.

Reclamă

FRF a anunţat încetarea colabărorii cu Lobonţ, cel care a suferit două umilinţe teribile. Micii tricolori au cedat cu 0-7 în faţa Italiei U20 şi cu 0-5 împotriva Elveţiei U20.

„Contractul fostului internațional român cu Federația Română de Fotbal a ajuns la final. În vârstă de 44 de ani, Bogdan Lobonț a preluat selecționata U20 în august 2021 și a strâns pe banca acesteia 7 meciuri de pregătire, având un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, în urma consultărilor care vor avea loc în cadrul Comisiei Tehnice, va înainta președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propunerea pentru viitorul selecționer al reprezentativei Under 20.

Reclamă 4 / 0/3

Federația Română de Fotbal îi mulțumește lui Bogdan Lobonț pentru activitatea sa la echipa națională Under 20 și îi urează mult succes în cariera de antrenor!„, se arăta în comunicatul publicat pe frf.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și