Închide meniul

Bucuria poate fi şi mai mare! România, aproape să fie gazdă la Euro U21! Unde ar urma să aibă loc meciurile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2020, 13:33

Bucuria poate fi şi mai mare! România, aproape să fie gazdă la Euro U21! Unde ar urma să aibă loc meciurile

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

România U21 s-a calificat la EURO, unde România ar putea organiza o parte dintre meciuri

România tocmai s-a calificat pentru a doua oară la rând la Campionatul European de tineret, după egalul de la Ploieşti, 1-1, cu Danemarca. Micii tricolori au mai primit însă o veste mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România ar putea găzdui o grupă de la EURO U21, în 2021

România ar putea juca la ea acasă primele meciuri de anul viitor. Slovenia şi Ungaria ar fi trebuit să îşi împartă cele patru grupe. Dar slovenii vor să păstreze doar jumătate dintre meciuri. 

Una dintre grupe ar putea ajunge să se desfăşoare în România. Ţara noastră şi-a depus candidatura, alături de Italia, Cehia, Croaţia şi Elveţia, scrie GSP.

Meciurile ar urma să se joace la Cluj

Meciurile ar urma să aibă loc la Cluj, pe Cluj Arena şi pe stadionul lui CFR Cluj. UEFA va lua decizia până pe 10 decembrie, când este programată tragerea la sorţi a grupelor. 

România este favorizată de distanţa mică faţă de Ungaria şi Slovenia, celelalte ţări organizatoare.

Reclamă

Sărbătoare pentru jucătorii lui Mutu

Jucătorii României au declanşat sărbătoarea după meciul de la Ploieşti. Ei au mers peste Mutu la conferinţa de presă. Selecţionerul i-a anunţat că vrea să îi pregătească şi anul viitor, la EURO. 

"Este un lucru important pentru mine, pentru această generaţie de băieţi extraordinari. Sunt fotbalişti de excepţie, pe viitor ei vor forma echipa mare a României. Trebuie să-i mulţumim şi lui Rădoi, el a adus 10 puncte în calificări. Ne-a ajutat şi Bosnia, arbitrul nu ne-a ajutat. Era păcat să pierdem calificarea cu două penalty-uri inventate”, a declarat Mutu la finalul meciului.

Mutu speră să egaleze performanţa uriaşă din 2019. Selecţionata de tineret pregătiră de Mirel Rădoi s-a oprit în semifinale la EURO şi a obţinut dreptul de a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • România ar putea găzdui meciuri la Euro U21
  • UEFA va lua o decizie până pe 10 decembrie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și