Închide meniul

Ce au scandat fanii României, după golul de 3-0 marcat de Radu Drăguşin! Momente speciale pe stadionul din Cipru

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2024, 23:05

Reclamă
Ce au scandat fanii României, după golul de 3-0 marcat de Radu Drăguşin! Momente speciale pe stadionul din Cipru

Ce au scandat fanii României după golul marcat de Radu Drăguşin în poarta Ciprului. Reacţie imediată a ultraşilor

Torţe aprinse de fanii români în Cipru / AS.ro

Iată ce au scandat fanii României, imediat după golul de 3-0 marcat în poarta Ciprului de Radu Drăguşin. Încântaţi de prestaţia favoriţilor lor, suporterii au strigat la unison numele lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul din Larnaca a fost luat cu asalt de români la meciul din UEFA Nations League. Aproximativ 80% dintre cei care au asistat la partida România – Cipru erau fani ai „tricolorilor”.

Ce au scandat fanii României, după golul marcat de Radu Drăguşin în meciul cu Cipru

Dennis Man a avut nevoie de un sfert de oră pentru a deschide scorul, după o fază superbă. În minutul 25 a înscris şi Răzvan Marin, din penalty, cu o execuţie impecabilă.

Defensiva gazdelor a mai gafat o dată. Dennis Man i-a centrat perfect lui Radu Drăguşin, care a mărit proporţiile scorului.

Imediat, pe tot stadionul s-a scandat la unison: „Lucescu, Lucescu, Lucescu!”

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu are victorii pe linie după ce a preluat postul rămas vacant după plecarea lui Edi Iordănescu. Aproximativ 5000 de români se află pe AEK Arena, stadionul celor de la AEK Larnaca, care are o capacitate de 8000 de locuri.

Încă de la intonarea celor două imnuri, fanii României şi-au făcut simţită prezenţa. „Deşteaptă-te, române” a răsunat ca şi cum partida s-ar fi disputat în România.

Echipa de start a României pentru meciul cu Cipru:

Reclamă

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 6. M. Marin, 10. Stanciu-cpt., 11. Bancu, 13. Mihăilă, 15. Burcă, 18. R. Marin, 19. Drăguș, 20. Man.

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Manea, 5. Ghiță, 7. Alibec, 8. Chipciu, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 17. Fl. Coman, 21. Olaru, 22. Mitriță, 23. Sorescu

Selecționer: Mircea Lucescu

Meciul este arbitrat de germanul Sascha Stegemann, ajutat de conaţionalii săi Marco Achmüller şi Christof Günsch, iar cel de-al patrulea oficial este Tobias Reichel, tot din Germania. Stegemann (39 de ani) a arbitrat săptămâna trecută duelul PAOK – FCSB (0-1). El a mai arbitrat-o o dată pe FCSB, în noiembrie 2022, la Bucureşti, cu West Ham (0-3). De asemenea, el a fost cel ce i-a arbitrat pe tricolori în Bosnia şi Herţegovina, în iunie 2022, în deplasare, 1-0 pentru gazde.

Pentru România urmează meciul cu Lituania care este marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gică Hagi, ţinut la coadă înainte de Cipru – România

Gică Hagi a ajuns la stadionul din Larnaca cu mai bine de o oră înainte de fluierul de start al jocului. Naţionala României are parte de o susţinere uriaşă în Cipru, iar intrarea pe stadion a fanilor români s-a făcut cu ceva probleme.

Gică Hagi a trebuit să aştepte şi el pentru a intra, alături de familia sa, pe stadionul din Larnaca. Cu această ocazie, „Regele” a făcut mai multe poze cu fanii români la porţile stadionului. Unul dintre fani a fost şi el surprins de faptul că Gică Hagi este nevoit să stea la porţile stadionului şi i-a zis: „Nu vă vine să credeţi, domnule Hagi, nu?”.

Ianis Hagi, revenit weekend-ul trecut în prima echipă a lui Rangers, este rezervă înaintea meciului cu Cipru.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 13 oct.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacție după ce a marcat în Cipru – România 0-3! Se gândește deja la meciul cu Lituania: „Nu va fi ușor”

0:21 13 oct.

EXCLUSIVMircea Lucescu, vehement înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Poate fi un meci decisiv!”

0:19 13 oct.

EXCLUSIVRadu Drăguşin, plin de încredere după golul marcat în Cipru – România 0-3: „Cu acest sentiment mergem la Mondial”

0:04 13 oct.

EXCLUSIVRăzvan Marin știe cum poate ajunge golgheterul naționalei, după Cipru – România 0-3: „Dacă tot obțin penalty-uri..”

23:41

Polonia – Portugalia 1-3! Naționalele lui Lewandowski și Ronaldo au făcut spectacol. Rezultatele serii din Nations League

23:38

Cum arată clasamentul după Cipru – România 0-3! De ce mai au nevoie tricolorii pentru a fi siguri de primul loc în Grupa 2

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Doi jucători, OUT 4 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!”
Citește și