Închide meniul

Ce jucător din lotul României a remarcat selecţionerul Finlandei, înaintea partidei din Liga Naţiunilor: „E cunoscut. Vom avea grijă”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 septembrie 2022, 18:21

Ce jucător din lotul României a remarcat selecţionerul Finlandei, înaintea partidei din Liga Naţiunilor: „E cunoscut. Vom avea grijă

Ce jucător din naţionala României a remarcat selecţionerul Finlandei, înaintea meciului din Liga Naţiunilor

Markku Kanerva, într-un meci pentru naţionala Finlandei/ Hepta

Selecţionerul Finlandei a remarcat un jucător din lotul României, înaintea partidei din Liga Naţiunilor. Markku Kanerva îl consideră pe Nicolae Stanciu cel mai periculos „tricolor” din lotul lui Edi Iordănescu. Finlanda – România e vineri seară, de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Finlanda, în penultima etapă din Liga Naţiunilor. Echipa naţională se află pe ultimul loc din grupă, cu doar trei puncte, obţinute după victoria din tur cu „nordicii”.

Ce jucător din lotul României a remarcat selecţionerul Finlandei, înaintea partidei din Liga Naţiunilor

Markku Kanerva a prefaţat duelul dintre Finlanda şi România. Selecţionerul „nordicilor” a dezvăluit faptul că îi cunoaşte calităţile lui Nicolae Stanicu, fiind conştient că este un jucător care poate face diferenţa.

„Stanciu e un jucător cunoscut, îl cunosc. E un jucător foarte bun. Nu știu în ce stare este acum, însă vom avea grijă pentru că știm calitățile lui”, a declarat Markku Kanerva, la conferinţa de presă premergătoare duelului din Liga Naţiunilor.

Totodată, Kanerva speră ca selecţionata sa să obţină prima victorie din istorie împotriva României, după ce meciul din tur a fost controlat de elevii lui Edi Iordănescu.

Reclamă

„Suntem în fața unui joc istoric. Într-adevăr, noi nu am reușit să învingem niciodată până acum, dar acum avem o echipă bună. Și România are o echipă bună, însă noi vrem să câștigăm și să ne apropiem de primul loc în această grupă.

Partida de la București a decurs după scenariul dictat de naționala României. Am avut probleme mari, dar am putut să ținem și mingea destul de mult. Știm că și România vrea să câștige, însă sperăm că în fața fanilor noștri putem să arătăm forța noastră, să fim mai energici și să avem șanse mai bune de a marca”, a mai spus Markku Kanerva.

Bogdan Lobonț are mare încredere în portarii naționalei României

Bogdan Lobonț are mare încredere în portarii naționalei României convocați de Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Finlanda (23 septembrie) și Bosnia (26 septembrie). Selecționerul „tricolorilor” i-a chemat la prima reprezentativă pe Ionuț Radu (Cremonese), Horațiu Moldovan (Rapid) și Ștefan Târnovanu (FCSB).

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Lobonț, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului românesc, a comentat selecția făcută de Edi Iordănescu la nivelul goalkeeper-ilor.

De asemenea, fostul selecționer al României U20 a vorbit și despre faptul că Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Florin Niță, cel care a apărat poarta „tricolorilor” în ultimii 2 ani:

„N-au mai fost portari debutanți la echipa națională? Toți trei, oricare dintre ei, sunt convins că o să se achite de sarcini, pentru că trec printr-o perioadă bună.

Ionuț Radu a început să joace odată cu transferul la Cremonese. Horațiu Moldovan confirmă evoluțiile din sezonul trecut la Rapid, Târnovanu e și el pe un drum bun și crește de la meci la meci. În poartă stăm bine, indiferent cine joacă. Toți trei au calitate.

Florin Niță nu a jucat la echipa de club. Nu știu exact care e situația lui sau cum a luat Edi decizia. Eu cred că poate în continuare să ajute România. El nu a fost cel mai bun jucător doar la ultimele meciuri, ci în ultimii doi ani la națională!

Nițache e valoros. Din câte îl cunosc eu, el se ghidează pe un lucru foarte important: muncă. Munca te răsplătește mai devreme sau mai târziu. El e un exemplu pentru toți din punctul ăsta de vedere”, a spus Bogdan Lobonț, pentru Fanatik.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
Vezi toate știrile
Citește și