Închide meniul

Bogdan Lobonț are mare încredere în portarii naționalei României: „Toți 3 au calitate!”. Ce a spus „Pisica” despre neconvocarea lui Florin Niță

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 septembrie 2022, 17:27

Bogdan Lobonț are mare încredere în portarii naționalei României: „Toți 3 au calitate!. Ce a spus „Pisica despre neconvocarea lui Florin Niță

Bogdan Lobonț a vorbit despre portarii naționalei României

Bogdan Lobonț, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Bogdan Lobonț are mare încredere în portarii naționalei României convocați de Edi Iordănescu pentru „dubla” cu Finlanda (23 septembrie) și Bosnia (26 septembrie). Selecționerul „tricolorilor” i-a chemat la prima reprezentativă pe Ionuț Radu (Cremonese), Horațiu Moldovan (Rapid) și Ștefan Târnovanu (FCSB).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finlanda – România e vineri seară, de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Bogdan Lobonț are mare încredere în portarii naționalei României: „Toți 3 au calitate!”

Bogdan Lobonț, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului românesc, a comentat selecția făcută de Edi Iordănescu la nivelul goalkeeper-ilor.

Cel poreclit „Pisica” este încântat de toți cei 3 portari chemați de Iordănescu pentru partidele cu Finlanda și Bosnia. Lobonț a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ionuț Radu, Horațiu Moldovan și Ștefan Târnovanu. Chiar dacă niciunul dintre ei n-a mai prins până acum minute la națională, Bogdan Lobonț este convins că vor face o treabă excelentă.

De asemenea, fostul selecționer al României U20 a vorbit și despre faptul că Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Florin Niță, cel care a apărat poarta „tricolorilor” în ultimii 2 ani:

Reclamă

„N-au mai fost portari debutanți la echipa națională? Toți trei, oricare dintre ei, sunt convins că o să se achite de sarcini, pentru că trec printr-o perioadă bună.

Ionuț Radu a început să joace odată cu transferul la Cremonese. Horațiu Moldovan confirmă evoluțiile din sezonul trecut la Rapid, Târnovanu e și el pe un drum bun și crește de la meci la meci. În poartă stăm bine, indiferent cine joacă. Toți trei au calitate.

Florin Niță nu a jucat la echipa de club. Nu știu exact care e situația lui sau cum a luat Edi decizia. Eu cred că poate în continuare să ajute România. El nu a fost cel mai bun jucător doar la ultimele meciuri, ci în ultimii doi ani la națională!

Reclamă 4 / 0/3

Nițache e valoros. Din câte îl cunosc eu, el se ghidează pe un lucru foarte important: muncă. Munca te răsplătește mai devreme sau mai târziu. El e un exemplu pentru toți din punctul ăsta de vedere”, a spus Bogdan Lobonț, pentru Fanatik.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Florin Niţă pentru a fi convocat la naţională

Edi Iordănescu a explicat de ce nu l-a convocat Florin Niţă pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia. În același timp, selecţionerul a spus că are încredere în cei 3 portari pe care i-a chemat: Ionuţ Radu, Ştefan Târnovanu şi Horaţiu Moldovan.

Edi Iordănescu i-a transmis lui Niţă că trebuie să îşi rezolve problemele de la echipa de club şi să înceapă să joace. Niţă a devenit rezervă la Sparta Praga, deşi la echipa naţională a avut evoluţii excelente:

„Niţă ne-a ajutat, a fost declarat jucătorul anului pe bună dreptate. Trebuie să îşi rezolve situaţia de la club. Şansa este că avem în spate doi portari foarte tineri, Moldovan şi Târnovanu, care cred că au viitor frumos în tricoul echipei naţional. Şi bineînţeles, Radu.

Mă bucur foarte tare că a reuşit să îşi regleze situaţia de la club pentru că era într-o situaţie proastă la Inter şi acum joacă meci de meci. Am foarte mare încredere în el, în potenţialul lui, în valoarea lui. Din nou a scăzut media de vârstă”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Bogdan Lobonț are mare încredere în portarii naționalei României
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și