Închide meniul

Ce urmează pentru naţionala României după Edi Iordănescu: „Ai de ales între câţiva versus toată lumea!” Ungaria, exemplul FRF

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2022, 9:45

Ce urmează pentru naţionala României după Edi Iordănescu: „Ai de ales între câţiva versus toată lumea! Ungaria, exemplul FRF

Edi Iordănescu ar putea pleca de la naţionala României

Edi Iordănescu, pe banca naționalei României / Profimedia Images

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a explicat ce urmează pentru naţionala României după Edi Iordănescu. Oficialul FRF a oferit drept exemplu naţionala Ungariei, care a apelat la serviciile germanilor şi ale italienilor pentru „revoluţie”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următoarele meciuri ale naţionalei României vor fi în septembrie, în deplasare cu Finlanda, şi pe teren propriu cu Bosnia. Echipa naţională, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League, după ce a suferit o umilință incredibilă cu Muntenegru, scor 0-3.

Ce urmează pentru naţionala României după Edi Iordănescu

„Opinia mea e că ne limităm mult aria de selecţie a selecţionerilor. Văd altfel lucrurile, dar eu sunt ziarist, inginer, n-am jucat fotbal, nu vin din iarbă şi ia-o ca o părere. Ai de ales dintre câţiva versus toată lumea, cred că bazinul mai bun e al doilea.

Ungaria a încercat într-o perioadă de timp să conducă tot fotbalul prin antrenori germani. Directorul pentru activitatea juvenilă era german, unii antrenori de la juniori erau germani. Acum au schimbat la naţionala mare şi au adus italieni. Ei caută soluţii, pentru că ei recunosc că şcoala maghiară de antrenori e slabă. Noi nu ştiu dacă recunoaştem sau nu.

Andrei Vochin: „Dacă-l găseşti pe unul în care nu ai încredere, îl testezi prin borne intermediare!”

Să spunem că dacă Edi Iordănescu câştigă ultimele două meciuri, nu cred că termină pe patru (n.r. – grupa din UEFA Nations League). E prea devreme să spunem că Edi e cel mai slab dintre ultimii selecţioneri. Da, e pe locul al patrulea, dar trebuie să avem răbdare să vedem ce se va întâmpla.

Reclamă

Dacă eu aş fi decidentul şi aş avea încredere în omul Edi Iordănescu, antrenorul Edi Iordănescu, staff-ul lui Edi Iordănescu, maniera lui de lucru, aş spune că nu mă interesează… Obiectivul e Campionatul European. Dacă-l găseşti pe unul în care nu ai încredere, îl testezi prin borne intermediare”, a declarat Andrei Vochin, potrivit orangesport.ro.

Victor Pițurcă, chemat la națională în locul lui Edi Iordănescu

Victor Pițurcă e selecționerul ideal pentru echipa națională, crede Dumitru Dragomir. Fostul șef de la LPF își dorește să-l vadă pe „Piți” în locul lui Edi Iordănescu. Ba mai mult, acesta a anunțat că e gata să facă chetă pentru a putea să-i plătească salariul lui Victor Pițurcă la națională.

„Trebuie să aducă un profesionist, unul cu performanță în spate, unul care are calificări. Sunt atâția. Chiar dacă sunt bătrâni. Dacă au minte, de ce să nu îi pună? Alții afară caută bătrânii, iar noi îi ducem la cimitir.

Reclamă 4 / 0/3

Îi plătesc eu salariul lui Pițurcă. Îi dau 20.000 de euro pe lună, timp de un an. Poate mai găsesc pe cineva, pe Viorel Păunescu, Giovanni Becali, pe Borcea sau Nețoiu și îi dăm 40.000. Mă, dacă Pițurcă nu califică echipa, să mă împușcați, mă fraților! Omul sfințește locul, bă. Băi fraților, ne-a calificat de trei ori și nu îl pui măcar consilier? Din acești tineri, Pițurcă scoate sigur 2-3”, a spus Dumitru Dragomir, conform sport.ro.

Anunţul lui Mihai Stoichiţă despre viitorul lui Iordănescu pe banca echipei naţionale

Mihai Stoichiţă a dat de înţeles, că în ciuda rezultatelor dezamăgitoare, Edi Iordănescu ar putea continua pe banca echipei naţionale. Totodată, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal a declarat că fiul lui Anghel Iordănescu nu merită demis în urma unui singur meci.

„Am avut o discuție cu președintele FRF și Edi, pentru a vedea ce facem în continuare, pentru a nu ne minți. Accident nu mai este. Când te bate, Armenia, Georgia, Muntenegru și Bosnia, nu mai putem vorbi de accident. Trebuie analizată această situație, să dăm apoi. După ce niște direcții care trebuie urmate. E mai greu să mai spui că s-a întâmplat. S-a întâmplat și în 90. Ce echipă aveam atunci. La echipa pe care o aveam, nu a fost niciun fel de problemă să-și revină la 94. Acolo e un accident.

În primul rând, îi dăm credit lui Edi în continuare. A fost împuternicit de a luat toate deciziile. Cum vede el strategia pentru viitor și cum ne asumăm viitorul. (Deci rămâne și după ultimele două partide?) Se poate și asta, să rămâne la echipa națională, în funcție de analiză.

Stabilim în comisia tehnică ce a lucrat omul acesta. Merită să meargă în continare. Merită, pentru că este un profesionist. Este un om care știe fotbal. Are o școală sănătoasă, e maleabil. El schimbă și în timpul jocului. Dai un om afară pentru un joc. Nu e în regulă treaba asta”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și