Închide meniul

Contre între Nicolae Dică și Mihai Stoica, după ce România și-a aflat adversarele din UEFA Nations League. „Trebuie să termine pe primul loc!” / „Niciodată nu poți să știi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 21:06

Contre între Nicolae Dică și Mihai Stoica, după ce România și-a aflat adversarele din UEFA Nations League. „Trebuie să termine pe primul loc! / „Niciodată nu poți să știi!

Contre între Nicolae Dică și Mihai Stoica, după ce România și-a aflat adversarele din UEFA Nations League

Hepta

Nicolae Dică a subliniat că România trebuie să câștige grupa fără probleme, dar a recunoscut că misiunea tricolorilor nu va fi una ușoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacțiile lui Nicolae Dică și Mihai Stoica după tragerea la sorți din UEFA Nations League

Era bună o asemenea grupă. Cu o grupă din asta România trebuie să termine pe primul loc. Nu vor fi meciuri facile, dar eu zic ca prima poziţie trebuie să o ocupe”, a spus Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro.

Pe de altă parte, Mihai Stoica a fost mai rezervat. Oficialul celor de la FCSB nu s-a aruncat să spună ce obiectiv ar trebui să-și propună România în Nations League.

„Pare ok. Acum nu stiu ce alternative mai erau. Niciodată nu poti să ştii înainte”, a spus și Mihai Stoica, potrivit sursei citate.

UEFA va comunica vineri programul grupei României. Având în vedere organizarea CM 2022 la finalul anului viitor, ediţia Ligii Naţiunilor se va comprima astfel încât partidele vor avea loc în doar două luni, iunie şi septembrie 2022! Practic, 4 din cele 6 meciuri ale grupei vor avea loc în iunie!

Reclamă

Totul despre adversarii României din Nations League

Bosnia-Herţegovina. Bosniacii au terminat în grupa spre Mondial doar pe 4 şi doar deasupra Kazahstanului, sub Franţa, Ucraina şi Finlanda, deşi o vreme cel puţin locul de baraj a părut la îndemână, mai ales după remiza din deplasare cu francezii! Eşecurile de pe teren propriu cu Finlanda şi Ucraina au anulat însă orice vis după ce, în prealabil, un 2-2 acasă cu Kazahstan pusese sub semnul întrebării deja şansele la un parcurs mai lung spre Mondialul din Qatar.

Citește și:

Finlanda. Finlandezii au ratat la limită continuarea drumului spre CM 2022, terminând la un punct de locul de baraj ocupat de Ucraina în grupa câştigată de Franţa. Ar fi fost o continuare incredibilă pentru naţionala prezentă şi la EURO 2020. Înfrângerea de pe teren propriu, 1-2 cu Ucraina, a contat major pentru deznodământul preliminariilor, dar altiminteri Finlanda a remizat la Kiev, a bătut în Bosnia-Herţegovina şi a luat 6 puncte cu Kazahstan.

Muntenegru. O altă formaţie cu care ne-am tot întâlnit recent, atât în preliminariile CM 2018, cât şi în Liga Naţiunilor. Muntenegru a încheiat ultima campanie peste Letonia şi Gibraltar, sub Olanda, Turcia şi Norvegia, cumva previzibil. Cele mai bune rezultate au fost două remize, un 2-2 acasă cu batavii şi un 2-2 la Istanbul. La polul opus ar fi 0-0 pe teren propriu cu Letonia.

Reclamă 4 / 0/3

Componența grupelor UEFA Nations League 2022-2023

Divizia A

Grupa 1: Franţa, Danemarca, Croaţia, Austria

Grupa 2: Spania, Portugalia, Elveţia, Cehia

Grupa 3: Italia, Germania, Anglia, Ungaria

Grupa 4: Belgia, Ţările de Jos, Polonia, Ţara Galilor

Divizia B

Grupa 1: Ucraina, Scoţia, Irlanda, Armenia

Grupa 2: Islanda, Rusia, Israel, Albania

Grupa 3: Bosnia-Herţegovina, Finlanda, România, Muntenegru

Reclamă

Grupa 4: Suedia, Norvegia, Serbia, Slovenia

Divizia C

Grupa 1: Turcia, Luxemburg, Lituania, Insulele Feroe

Grupa 2: Irlanda de Nord, Grecia, Kosovo, Cipru/Estonia

Grupa 3: Slovacia, Belarus, Azerbaidjan, Kazahstan/Moldova

Grupa 4: Bulgaria, Macedonia de Nord, Georgia, Gibraltar

Divizia D

Grupa 1: Liechtenstein, Kazahstan/Moldova, Andorra, Letonia

Grupa 2: Malta, Cipru/Estonia, San Marino

Recomandări
  • România și-a aflat adversarele din UEFA Nations League
  • Reacțiile lui Nicolae Dică și Mihai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și