Închide meniul

Cornel Dinu, mesaj categoric despre situaţia lui Ianis Hagi de la naţională: „Îl distruge!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2023, 16:30

Cornel Dinu, mesaj categoric despre situaţia lui Ianis Hagi de la naţională: „Îl distruge!

Cornel Dinu, mesaj categoric despre situaţia lui Ianis Hagi de la naţională

Ianis Hagi, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia

Cornel Dinu a transmis un mesaj categoric despre situaţia lui Ianis Hagi de la echipa naţională. „Procurorul” consideră că fiul „Regelui” este folosit pe poziţia greşită de cătrre Edi Iordănescu, motiv pentru care nu dă randamentul dorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a început ca rezervă duelul cu Belarus, încheiat cu scorul de 0-0. Internaţionalul român a fost trimis în teren în minutul 61, în locul lui Denis Alibec.

Cornel Dinu, mesaj categoric despre situaţia lui Ianis Hagi de la naţională

Cornel Dinu susţine faptul că Ianis Hagi nu este potrivit pentru banda stângă a atacului. Fostul antrenor al lui Dinamo susţine că Edi Iordănescu l-a utilizat greşit pe fiul „Regelui”, la echipa naţională, şi astfel a luat şi din forţa de atac a „tricolorilor”.

De asemenea, Cornel Dinu a mai mărturisit Ianis Hagi este potrivit pentru poziţia din spatele vârfului, sau pentru banda dreaptă a atacului, deoarece încearcă, la fel cum o făcea şi Gică Hagi, să-şi creeze oportunităţi cu piciorul stâng.

„Hagi a avut-o pe aia cu pieptul când a dat afară. O inadvertență totală, nu l-am văzut niciodată pe Hagi jucând în partea stângă. Și l-a băgat în partea stângă să joace ca eu știu ce, mai mult ca fente. Îl distrugi.

Reclamă

Nu are ce să caute acolo, îl anulezi nu numai pe el, ci și capacitatea ofensivă a echipei, pentru că nu poate să dea randament acolo. El a fost un jucător care 80% cât a jucat la Viitorul a făcut-o în spatele vârfului în sistem romb sau într-un fel de atacant din partea dreaptă, deschizându-și ca și taică-su pe piciorul stâng.

Deci din nou noi am greșit vreo 4-5 așezări care sunt decisive la o echipă care biata de ea nu știe decât să se apere neavând nici măcar Katiușa cu ea”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Ipoteză lansată despre situaţia lui Ianis Hagi la naţionala României

Ipoteză lansată despre situaţia lui Ianis Hagi la naţionala României. Mijlocaşul de la Alaves a fost rezervă cu Belarus, însă au fost foarte multe voci care îl cereau titular.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru e de părere că dacă îşi dorea cu adevărat, Edi Iordănescu găsea o soluţie şi îl titulariza pe Ianis Hagi.

„Dacă voiai cu adevărat să îl bagi, găseai o soluţie. Îl băgai pe Dennis Man în stânga şi pe Ianis Hagi în dreapta. Man a mai jucat în stânga. Deci îl puteai duce pe Man în stânga că a mai fost acolo, dacă voiai cu adevărat să îl bagi şi pe Ianis”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și