Închide meniul

Ipoteză lansată despre situaţia lui Ianis Hagi la naţionala României: „Dacă voiai să îl bagi titular, găseai o soluţie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2023, 12:47

Reclamă
Ipoteză lansată despre situaţia lui Ianis Hagi la naţionala României: „Dacă voiai să îl bagi titular, găseai o soluţie!

Ipoteză lansată despre situaţia lui Ianis Hagi la naţionala României

Ianis Hagi, în timpul unui meci la echipa naţională/ Profimedia

Ipoteză lansată despre situaţia lui Ianis Hagi la naţionala României. Mijlocaşul de la Alaves a fost rezervă cu Belarus, însă au fost foarte multe voci care îl cereau titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru e de părere că dacă îşi dorea cu adevărat, Edi Iordănescu găsea o soluţie şi îl titulariza pe Ianis Hagi.

Ipoteză lansată despre situaţia lui Ianis Hagi la naţionala României

 „Dacă voiai cu adevărat să îl bagi, găseai o soluţie. Îl băgai pe Dennis Man în stânga şi pe Ianis Hagi în dreapta. Man a mai jucat în stânga. Deci îl puteai duce pe Man în stânga că a mai fost acolo, dacă voiai cu adevărat să îl bagi şi pe Ianis”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Ianis Hagi, criticat dur după meciul cu Belarus

Ianis Hagi a fost criticat dur după Belarus – România 0-0, meci transmis în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Un fost campion al României, Silviu Ilie, nu a avut milă de fiul ”Regelui”.

Ianis Hagi a intrat pe teren după mai mult de o oră de joc, alături de Olimpiu Moruțan. Cei doi nu au reușit însă să modifice tabela. Ilie susține că Ianis beneficiază de avantajul numelui tatălui său.

Reclamă

„Dacă nu era copilul lui Hagi nici liga a 4-a nu prindea, vedea, juca. Tot îl forțează pe leșinat”, scris pe Facebook fostul campion al Ligii 1, cu Oelul Galați.

Ajuns la 35 de ani, Silviu Ilie e campion al României cu Oțelul Galați, în sezonul 2010-2011. El a evoluat pentru moldoveni în perioadele 2005-2014 și 2017-2018.

Tricolorii au ratat şansa de a urca pe primul loc în Grupa I din preliminariile EURO 2024, în urma meciului de la Budapesta cu Belarus.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii lui Edi Iordănescu au ratat din toate poziţiile în meciul care s-a disputat, cu porţile închise, la Budapesta. Denis Alibec şi Nicolae Stanciu nu au reşit să îl învingă pe Ignatovich.

Tricolorii au rămas neînvinşi în grupă, dar s-au apropiat la un singur punct de Elveţia. Belarus este pe penultimul loc în grupă.

Clasamentul Grupei I

  • 1. Elveţia – 6 meciuri – 14 puncte
  • 2. România – 7 meciuri – 13 puncte
  • 3. Israel – 6 meciuri – 11 puncte
  • 4. Kosovo – 7 meciuri – 7 puncte
  • 5. Belarus – 7 meciuri – 5 puncte
  • 6. Andorra – 7 meciuri – 2 puncte

Pentru România urmează meciul de peste trei zile, cu Andorra. Luna viitoare, tricolorii se vor lupta pentru calificarea la EURO 2024 cu Israel (în deplasare) şi cu Elveţia (acasă).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și