Închide meniul

Cota României la câştigarea EURO 2024 s-a „prăbuşit” după victoria cu Elveţia! Verdictul specialiştilor. Suntem egalii Ungariei

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2023, 23:55

Reclamă
Cota României la câştigarea EURO 2024 s-a „prăbuşit după victoria cu Elveţia! Verdictul specialiştilor. Suntem egalii Ungariei

Cota României la câştigarea EURO 2024 s-a "prăbuşit" după victoria cu Elveţia

Jucătorii naţionalei României, după victoria cu Elveţia / Hepta

Cota României la câştigarea EURO 2024 s-a „prăbuşit” după victoria cu Elveţia. Neînvinşi în campania de calificare, jucătorii lui Edi Iordănescu au reuşit să se claseze pe primul loc în Grupa I. Şi-au asigurat astfel prezenţa în urna a 2-a la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reprezentativa României va juca, pentru a 6-a oară la un turneu final de Campionat European. O singură dată a reuşit să treacă de faza grupelor, în anul 200. Atunci reuşea şi prima victorie, împotriva Angliei.

Cota României la câştigarea EURO 2024 s-a „prăbuşit” după victoria cu Elveţia

Jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu aveau cota 150.00 înaintea meciului decisiv cu Israel. Nu s-a produs nicio modificare după succesul din Ungaria, datorat golurilor marcate de Puşcaş şi Ianis Hagi. Totuşi, a ajuns în cădere liberă la finalul meciului cu Elveţia.

În prezent, tricolorii au cota 100.00 la ridicarea trofeului. Aceeaşi cotă o au şi Ungaria, Cehia, Scoţia şi Serbia.

Mari favorite ale bookmakerilor sunt Anglia lui Harry Kane şi Franţa lui Kylian Mbappe. Ţara gazdă a Europeanului, Germania, este a treia în top. Cu a patra şansă este văzută Portugalia lui Cristiano Ronaldo, iar campioana en-titre, Italia, are cota 12.00.

Reclamă

Cum arată acum cotele bookmakerilor pentru câştigarea EURO 2024:

România a rămas în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024, după ce a învins Elveţia în ultimul meci din Grupa I. Victoria senzaţională a tricolorilor s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reprezentativa condusă de Edi Iordănescu poate ajunge în grupă atât cu Franţa, cât şi cu Italia. Squadra Azzurra s-a calificat cu mari emoţii la turneul final şi a fost repartizată în urna a 4-a.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată „grupa morţii” pentru tricolori:

  • Franţa, România, Olanda, Italia

Cum arată grupa uşoară pentru tricolori:

  • Belgia, România, Slovenia, Elveţia

Cum arată urnele înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Tragerea la sorţi va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii din naţionala României au de ce să aibă emoţii.

Urna 1

Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Urna 2

Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România, Austria

Reclamă

Urna 3

Olanda, Scoţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Croaţia

Urna 4

Italia, Serbia, Elveţia, 3 echipe din play-off-ul Nations League

Gică Popescu s-a decis cum vrea să arate grupa României la EURO 2024

Fundaşul „de fier” al Generaţiei de Aur , Gică Hagi, a sărbătorit calificarea tricolorilor la turneul final şi aşteaptă tragerea la sorţi a grupelor de la turneul final din Germania, de pe 2 decembrie.

Întotdeauna jucătorii, indiferent de momentele pe care le depăşeşte echipa naţională, îşi vor dori să îmbrace tricoul echipei naţionale. Este tricoul la care visezi, atunci când te apuci de fotbal. Dar, vine o emulaţie extraordinară. Vor trăi suporterii pentru acest eveniment şi noi vom aştepta data începerii acestui turneu final ca să vedem la lucru echipa naţională la un turneu final la care nu a participat de 8 ani.

M-aş bucura să fie o coincidenţă extraordinară… aşa cum făceaţi o paralelă de Gică Hagi – Ianis Hagi, Cardiff 1993. Ar fi minunat aşa cum a fost Cardiff pentru noi startul Generaţiei de Aur să fie şi acum startul unei noi Generaţii de Aur„, a declarat Gică Popescu la Antena 1.

Fostul căpitan al Barcelonei a văzut urnele de la tragerea la sorţi şi s-a hotărât ce adversare îşi doreşte pentru naţionala României.

Din prima urnă Belgia, vreau Belgia de aici. De Anglia mi-e teamă, nu, lasă-mă cu Belgia. Din urna a 3-a Slovenia, ca să ne răzbune pe noi. Parcă aş alege Elveţia (n.r. din urna a 4-a), să îşi continue campania asta de ratări pe care a avut-o cu noi în cele două meciuri. Echipa naţională trebuie să facă acest declic să bată o echipă mare„, a precizat „Baciul”.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și