Închide meniul

Cristi Borcea e categoric după amicalele României cu Grecia şi Israel: „Edi Iordănescu să învețe mai mult de la tatăl lui și Pițurcă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 martie 2022, 20:40

Cristi Borcea e categoric după amicalele României cu Grecia şi Israel: „Edi Iordănescu să învețe mai mult de la tatăl lui și Pițurcă!

Cristi Borcea, soții

Cristi Borcea, / MARIAN ILIE/ MEDIAFAX FOTO

Cristi Borcea a vorbit despre situaţia de la echipa naţională, care a intrat oficial în era Iordănescu. Selecţionerul române fără victorie după amicalele cu Grecia, scor 0-1, şi Israel, scor 2-2, iar fostul patron de la Dinamo i-a transmis un mesaj clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea are încredere în Edi Iordănescu, însă îl sfătuieşte să ia „lecții” de la tatăl său, Anghel Iordănescu, și Victor Pițurcă. România a condus cu 2-0 în Israel, însă selecţionerul a ratat prima victorie, după ce Dabbur a reuşit o „dublă”.

Cristi Borcea e categoric după debutul lui Edi Iordănescu la echipa naţională

„Edi Iordănescu este potrivit pentru echipa națională și nu trebuie să ne îngrijoreze înfrângerea și meciul nul. Pe mine m-ar îngrijora mai mult ce s-a întâmplat de la 2-0. Să învețe mai mult de la tatăl lui și Pițurcă. Noi nu avem jucători de valoare și trebuie să ne asumăm asta. Pe vremea lui Pițurcă aveam jucători, dar jucam cu Van Nistelrooy, Henry…

Putem obține rezultate pozitive. Acum la echipa națională nu mai primează să avem un joc frumos, elaborat. Nu. Rezultatele. Am încredere în Edi Iordănescu. E un antrenor tânăr, bun, care a demonstrat pe unde a fost”, a declarat Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

EXCLUSIV | Cristi Borcea e gata să revină la Dinamo, pentru a-şi îndeplini marele vis: să ducă echipa în grupele Champions League

Victor Piţurcă a făcut anunţul momentului! De la Cristi Borcea poate veni salvarea dinamoviştilor! Fostul şef se întoarce cu o singură condiţie. Să aibă şi Dinamo o bijuterie de stadion.

Reclamă

Victor Piţurcă l-a tras de limba pe Cristi Borcea şi a aflat cu ce condiţie s-ar întoarce fostul şef dinamovist în Ştefan cel Mare. Dacă ar reveni la Dinamo, Brocea ar putea lupta din nou pentru visul său.

„Îmi zice el: ar exista o şansă dacă s-ar construi un stadion nou. Eu sunt convins că multă lume ar veni lângă Dinamo dacă s-ar face un stadion pentru acest club mare„, a dezvăluit Victor Piţurcă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Şefii dinamovişti anunţă ca actualul stadion va fi dărâmat la finalul campionatului. Dinamo e pe loc de baraj şi riscă să retrogradeze.

Reclamă 4 / 0/3

„Fotbalul românesc va fi foarte sărac dacă Dinamo nu va reuşi să rămână pe prima scena. Nu va mai fi interes. Vom vedea meciuri cu 200 de spectatori în tribună„, se teme Piţurcă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și