Închide meniul

Cristi Chivu, cerut la echipa naţională, după plecarea lui Edi Iordănescu! Propunere clară pentru FRF: „Prima opţiune!”

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2024, 17:28

Reclamă
Cristi Chivu, cerut la echipa naţională, după plecarea lui Edi Iordănescu! Propunere clară pentru FRF: „Prima opţiune!

Cristi Chivu, cerut la echipa naţională, după plecarea lui Edi Iordănescu

Cristi Chivu, în timpul unui meci / Profimedia

Cristi Chivu este cerut la echipa naţională, după eventuala plecare a lui Edi Iordănescu. Raul Rusescu este de părere că fostul antrenor de la Inter Primavera ar fi respectat în vestiarul „tricolorilor” şi ar reprezenta soluţia ideală pentru FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Edi Iordănescu cu FRF a expirat după ce România şi-a încheiat parcursul la EURO 2024. După meciul cu Olanda, Iordănescu Jr a dat de înţeles că va pleca de pe banca „tricolorilor”.

Cristi Chivu, cerut la echipa naţională, după plecarea lui Edi Iordănescu

Raul Rusescu a declarat că prima opţiune, pentru echipa naţională, ar fi Cristi Chivu. Fostul atacant a decarat că i-ar face plăcere să-l vadă pe fostul căpitan al naţionalei înapoi în fotbalul românesc, după cei şase ani petrecuţi la Inter.

Rusescu a subliniat faptul că Cristi Chivu este unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria României şi a transmis că ar merita să primească credit din partea oficialilor FRF.

„Dacă pleacă Edi Iordănescu, prima opțiune a mea ar fi Cristi Chivu. Am auzit lucruri foarte bune despre el la Inter și mi-ar plăcea să-l văd la un nivel mai ridicat, să i se acorde încredere la fel cum i s-a acordat și lui Edi Iordănescu, mai ales după campania ratată din Liga Națiunilor.

Reclamă
Reclamă 4

Chivu a spus că își dorește să antreneze și așteaptă ca un club să vrea un tânăr antrenor ambițios și dornic de treabă. Vorbim despre unul dintre cei mai importanți jucători români din istoria recentă, 100% ar fi respectat în vestiarul naționalei.

Dintre variantele vehiculate în spațiul public, cred că soluțiile accesibile pentru FRF ar fi Mutu, Reghecampf și Șumudică”, a declarat Raul Rusescu, conform gsp.ro.

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său: „Familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională”

Edi Iordănescu a avut o primă reacţie după ce România a fost eliminată de la EURO 2024 şi a făcut un anunţ despre viitorul său. Selecţionerul a spus că România a plecat cu „sufletul frânt” după înfrângerea cu Olanda.

Reclamă

„Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Mi-am dorit pentru toată emulaţia care s-a creat, ne-am dorit foarte mult. Am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă, dar care poate pe viitor să aducă lucruri frumoase. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulţumesc băieţilor, au depăşit limite, au depăşit aşteptări. România s-a calificat de pe primul loc, a câştigat grupa. E greu să depăşeşti zeci de ani de decalaje faţă de fotbalul românesc. Le mulţumim fanilor. Suporterii sunt campionii Europei, noi nu suntem… poate pe viitor.

Am vrut să îi surprindem, să pune presiune pe construcţia lor. Am fost intenşi, i-am pus în dificultate. Vedeţi că toate golurile lor sunt acţiuni individuale. Ianis s-a lovit, Vasile a avut comoţie. A trebuit să improvizăm, adversarul ne-a dat gol.

(Rămâneţi sau nu?) Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea. În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, a spus Edi Iordănescu la sport.ro după România – Olanda 0-3.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:58

„Ne fac zob” Mihai Stoica a anunţat o schimbare radicală la FCSB, iar un fost jucător al lui Gigi Becali a reacţionat imediat!

17:50

Apare o nouă regulă în noul sezon de Liga 1! Kyros Vassaras a venit cu toate detaliile: „Responsabilitatea trebuie împărțită”

17:45

Elena Rybakina s-a calificat în sferturi la Wimbledon! Ea va avea parte de un duel „de foc”, cu Elina Svitolina

17:21

A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat” de UEFA! Delegare „de lux” pentru Felix Zwayer

17:07

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 iulie

17:01

Mihai Leu, întâlnire de senzație cu jucătorii de la Corvinul Hunedoara! A intrat pe stadion cu mașina de curse

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și