Închide meniul

Cristi Chivu, pe lista FRF pentru preluarea României U21

Dan Roșu Publicat: 2 iulie 2023, 11:27

Reclamă
Cristi Chivu, pe lista FRF pentru preluarea României U21

Cristi Chivu, pe lista FRF pentru preluarea României U21!

Cristi Chivu, pe banca lui Inter / Profimedia Images

Cristi Chivu se află pe lista FRF pentru preluarea României U21. Selecţionata s-a despărţit de Emil Săndoi, după un Campionat European dezastruos, încheiat fără gol marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Va urma un întreg proces în urma căruia va fi ales urmaşul lui Săndoi. Acesta va începe cu cu o şedinţă a Comisiei Tehnice, în cadrul căreia Mihai Stoichiţă, Directorul Tehnic al FRF, va veni cu o listă de propuneri.

Cristi Chivu, pe lista FRF pentru preluarea României U21

Lista va fi prezentată în faţa membrilor Comisiei, care, la rândul lor, pot veni cu alte propuneri. Din această comisie fac parte, printre alţii, Rodion Cămătaru, Marius Niculae, Miodrag Belodedici, Ion Geolgău, Ionel Augustin, Lucian Burchel sau Aurel Ţicleanu.

În urma acestei şedinţe, vom avea trei nume de posibili selecţioneri. Cel mai probabil, aceştia vor fi de pe lista iniţială a lui Stoichiţă. Acolo unde, conform prosport.ro, s-ar afla şi Cristi Chivu.

Ajuns la 42 de ani, Chivu a fost pe lista posibililor tehnicieni pentru echipa mare a lui Inter. Nerazzurrii au mers în continuare pe mâna lui Inzaghi şi au avut un final de sezon fulminant, în care au jucat finala Ligii Campionilor, 0-1 cu Manchester City.

Reclamă

Astfel, Chivu s-a înţeles cu Massimo Tarantino pentru a lucra încă un sezon la echipa Primavera a lui Inter. Rămâne de văzut dacă fostul internaţional va da curs unei oferte venite dinspre FRF.

Cristi Chivu s-a aflat printre posibilii înlocuitori ai lui Simone Inzaghi

În această primăvară, postul lui Simone Inzaghi la Inter a fost în pericol. Soarta antrenorului italian a depins de dubla cu Benfica din sferturile Ligii Campionilor, după ce echipa a traversat o perioadă dificilă în Serie A.

La vremea respectivă, Cristi Chivu s-a aflat pe lista conducerii lui Inter pentru preluarea băncii tehnice a echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Inter a reuşit însă să treacă de Benfica şi să ajungă în cele din urmă şi în finala Ligii Campionilor, după ce a trecut în semifinale de marea rivală din oraş, AC Milan, iar Simone Inzaghi a rămas la echipă.

În ultimul act de la Istanbul, Inter a fost învinsă de Manchester City. Formaţia pregătită de Pep Guardiola s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Rodri.

„Sunt suporterul lui numărul unu (n.r. al lui Cristi Chivu). E ceva natural să ajungă la Inter. Lipsă de experiență? Păi Montella ce experiență a avut când a ajuns la Roma? Sau Stramaccioni… ce experiență avea când a ajuns pe banca lui Inter?

M-am bucurat foarte mult când am văzut că este dorit la echipa mare și văd asta ca un lucru normal. Sper să ajungă să antreneze la un nivel atât de mare”, a declarat Bogdan Lobonţ, cu trei luni în urmă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și