Închide meniul

Bogdan Lobonț îl cere pe Cristi Chivu pe banca lui Inter: „Sunt suporterul lui numărul unu!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 aprilie 2023, 16:21

Bogdan Lobonț îl cere pe Cristi Chivu pe banca lui Inter: Sunt suporterul lui numărul unu!”

Bogdan Lobonț îl cere pe Cristi Chivu pe banca lui Inter

Cristi Chivu, într-un meci pentru Inter Primavera / Profimedia

Bogdan Lobonț îl cere pe Cristi Chivu pe banca lui Inter! Potrivit presei din Italia, șefii lui Inter plănuiesc să-l demită pe Simone Inzaghi, iar în locul acestuia favorit să fie adus este Cristi Chivu. Inter se află pe locul 4 din Serie A, cu 50 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonț are numai cuvinte de laudă pentru fostul său coleg de la echipa națională, Cristi Chivu.

Bogdan Lobonț îl cere pe Cristi Chivu pe banca lui Inter

Ba mai mult, „Pisica” este de părere că Chivu ar fi perfect pentru postul de antrenor principal al lui Inter.

„Sunt suporterul lui numărul unu (n.r. al lui Cristi Chivu). E ceva natural să ajungă la Inter. Lipsă de experiență? Păi Montella ce experiență a avut când a ajuns la Roma? Sau Stramaccioni… ce experiență avea când a ajuns pe banca lui Inter? M-am bucurat foarte mult când am văzut că este dorit la echipa mare și văd asta ca un lucru normal. Sper să ajungă să antreneze la un nivel atât de mare”, a declarat Bogdan Lobonț, pentru prosport.ro.

Italienii anunță că Inter vrea să-l aducă pe Cristi Chivu în locul lui Simone Inzaghi

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport susțin că șefii lui Inter nu sunt mulțumiți de evoluția echipei sub „bagheta” lui Simone Inzaghi, motiv pentru care ar plănui să-l aducă pe Cristi Chivu în locul acestuia.

Reclamă

În prezent, Cristi Chivu este antrenorul echipei U19 de la Inter.

În cazul demiterii lui Simone Inzaghi, Cristian Chivu ar fi candidatul numărul unu pentru a conduce Inter până la finalul sezonului. Românul ‘nu ar avea nicio problemă să accepte provocarea și să încerce să ridice încă o dată ștacheta ambițiilor sale’.

Dacă ar sosi la prima echipă, antrenorul campioanei Primavera a Italiei nu ar produce răsturnări tactice, deoarece nu este un adept al unui sistem anume. Chivu rămâne unul dintre eroii celor de la Inter și a fost iubit și aplaudat aici de mai multe ori.

Reclamă 4 / 0/3

Cunoaște Inter și știe să trăiască într-un vestiar câștigător. Cu siguranță, ar ști să găsească metodele potrivite pentru ca echipa să aibă un nou început”, notează cei de la fcinternews.it.

„Vreau să reușesc aici, vreau să rămân aici. Am primit oferte din România în ultimii ani, dar am refuzat, eu am început un drum aici. Au fost oferte mai mult sau mai puțin concrete, mai mult sau mai puțin oficiale, dar am refuzat. Primul obiectiv e Serie A și apoi urmează altul”, spunea Cristi Chivu, în vara anului trecut, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu a vorbit despre varianta Chivu la Inter

Dan Petrescu a fost întrebat dacă îl vede pe fostul căpitan al naționalei la prima echipă a lui Inter, iar ”Bursucul” a avut un sfat pentru Chivu: să nu ardă etapele de antrenor. Cristi se ocupă acum de Inter Primavera.

„Da, de ce nu? Dar nu direct. Dacă are șansa asta, ar trebui să profite de ea, chiar dacă nu are experiența necesară. Chiar dacă a fost un mare jucător, ca antrenor îți trebuie experiență ca să ajungi la un club ca Inter Milano”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
  • Bogdan Lobonț îl cere pe Cristi Chivu pe banca lui Inter
  • 42 de ani are Cristi Chivu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și