Închide meniul

Cristi Săpunaru a răbufnit după ce Edi Iordănescu a fost criticat: „M-am săturat de toți ăștia. Eu am avut o discuție cu Edi, o să mai discutăm”

Dan Roșu Publicat: 26 martie 2022, 23:46

Reclamă
Cristi Săpunaru a răbufnit după ce Edi Iordănescu a fost criticat: „M-am săturat de toți ăștia. Eu am avut o discuție cu Edi, o să mai discutăm

Cristi Săpunaru, declarații după CFR Cluj - Rapid 2-2

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapi/ Hepta

Cristi Săpunaru a răbufnit după meciul amical al Rapidului cu Timişoara (1-0). Căpitanul giuleştenilor a fost enervat de lumea care l-a criticat pe Edi Iordănescu după chiar primul meci la echipa naţională, 0-1 cu Grecia, pe Stadionul Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-am săturat de toți ăștia care critică. Va conta când jucăm pe puncte. Presupun că acum încearcă să testeze jucătorii, să vadă ce poate face. Nu poate să îmi zică nimeni, niciodată, că fotbalistul român nu are calitate.

Eu am avut o discuție cu Edi, o să mai discutăm. Momentan nu am luat-o nicio decizie”, a spus Cristi Săpunaru, pentru Digi Sport, după meciul Rapidului.

Cristi Săpunaru îl apără pe Edi Iordănescu. Ionel Ganea l-a făcut praf

Reacţia lui Cristi Săpunaru a venit după ce Ionel Ganea l-a pus la zid pe Edi Iordănescu, după ce selecţionerul a avut parte de un debut ratat la echipa națională. România a fost învinsă de Grecia, scor 0-1, în Ghencea.

„Ar fi trebuit să sacrificăm 2 ani. O reconstrucţie totală primul an, să-ţi faci o arie de selecţie, iar anul următor să formezi o echipă constructivă pe un lot sau un schelet de cel puţin 8 jucători. În primul rând competiţia noastră e sub orice critică.

Reclamă

În al doilea rând trebuie curăţat de mizerii, că nu ai ce să mai faci. Şi în al treilea rând noi nu suntem angrenaţi în competiţii internaţionale. Eu zic că nu o să facă! (n.r. mai mult decât Mirel Rădoi) Cum reuşesti să faci, dacă tu nu faci strategie, cum?”, a declarat Ionel Ganea.

Lucescu, prima reacție după debutul lui Edi Iordănescu în România – Grecia 0-1

Ca şi Cristi Săpunaru, Mircea Lucescu a urmărit meciul de debut al lui Edi Iordănescu pe banca României alături de tatăl noului selecționer, Anghel Iordănescu. Cele două legende ale fotbalului românesc au stat împreună în tribunele din Ghencea.

„E de abia primul meci. Au fost combinații la cornere. Puțină precipitare, teamă, dar e un prim meci. Nu se pot trage concluzii imediat după acest joc. Atmosfera senzațională, stadion senzațional. Presiunea publicului nu poate fi decât pozitivă cu timpul. În momentul când s-au făcut niște schimbări, s-a schimbat ritmul jocului, altă culoare a jocului, altă agresivitate”, a spus Mircea Lucescu, la PRO X.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și