Închide meniul

Cum a fost urmărită calificarea României în Israel! Soldaţii au pus un proiector pe tanc. Imagini incredibile

Alex Ioniță Publicat: 19 noiembrie 2023, 13:30

Reclamă
Cum a fost urmărită calificarea României în Israel! Soldaţii au pus un proiector pe tanc. Imagini incredibile

Cum a fost urmărită calificarea României în Israel

Meciul dintre Israel și România, încheiat cu scorul de 1-2 / Profimedia

Cum a fost urmărită calificarea României în Israel! Un grup de fani ai fotbalului din „Țara Sfântă” au fost obligați să găsească o metodă de-a dreptul uluitoare de a urmări partida cu selecționata condusă de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spre dezamăgirea israelienilor, România a reușit să câștige meciul din Ungaria cu scorul de 2-1 și s-a calificat la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania. După acest meci, pentru „tricolori” urmează meciul cu Elveția, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Cum a fost urmărită calificarea României în Israel! Modul bizar în care a fost proiectat meciul

În momentul de față, Israelul se confruntă cu o adevărată tragedie, având în vedere faptul că pe teritoriul țării există un conflict armat. Dată fiind această situație, militarii care au dorit să urmărească această partidă au găsit un mod cel puțin ingenios prin care au putut să urmărească duelul favoriților.

În timpul partidei, aceștia au proiectat meciul pe un vehicul militar, iar astfel au reușit să urmărească duelul care era crucial pentru calificarea Israelului la EURO 2024.

Reclamă

Totuși, jucătorii selecționatei din „Țara Sfântă” au fost învinși de România, iar acum, singura speranță de calificare a israelienilor este play-off-ul din Liga Națiunilor, care se va juca anul viitor.

Oficialii UEFA au reacționat după ce România s-a calificat la EURO 2024

Oficialii UEFA au reacționat după ce România s-a calificat la EURO 2024. Reprezentanții forului de la Nyon au vorbit despre rezultatul obținut de elevii lui Edi Iordănescu, în meciul cu Israel.

„România a făcut suficient pentru a se califica la EURO 2024, după ce și-a învins adversarii într-un meci jucat la Felcsut. Eran Zahavi a marcat pentru Israel după doar două minute, în urma unei lovituri de cap la colțul lung.

Reclamă 4 / 0/3

Însă, România a răspuns rapid. George Pușcaș a ‘făcut curățenie’ după șutul splendid al lui Denis Drăguș, care s-a izbit de vinclu.

Ianis Hagi a marcat golul decisiv după o oră de joc, cu un șut la firul ierbii plasat lângă stâlpul porții, dar ratarea lui Valentin Mihăilă a permis un final cu emoții.

Informație-cheie: Meciul a avut loc la 30 de ani distanță de momentul în care Anghel Iordănescu – tatăl actualului selecționer – obținea rezultatul care o califica pe România la Cupa Mondială”, au publicat oficialii forului continental, prin intermediul uefa.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și