Închide meniul

Cum a ratat Nicolae Stanciu un transfer la o echipă de tradiţie din Europa! Dezvăluirile lui Florin Manea

Bogdan Stănescu Publicat: 14 noiembrie 2023, 23:20

Reclamă
Cum a ratat Nicolae Stanciu un transfer la o echipă de tradiţie din Europa! Dezvăluirile lui Florin Manea

Cum a ratat Nicolae Stanciu un transfer la o echipă de tradiţie din Europa

Nicolae Stanciu, la finalul unui meci al României/ Profimedia Images

Nicolae Stanciu a ratat un transfer la o echipă de tradiţie din Europa. Dezvăluirea a fost făcută de impresarul Florin Manea, agentul lui Radu Drăguşin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manea a povestit că PSV Eindhoven l-a putut transfera pe Stanciu, dar a ales să îl ia pe Hirving Lozano, care e acum la Napoli.

Cum a ratat Nicolae Stanciu un transfer la o echipă de tradiţie din Europa!

“Știi cât s-a plătit pe Pastore în Argentina? 1.500.000! După l-au vândut cu 40.000.000. Argentina nu e o piață ieftină. Compagno a costat 1.500.000, iar Miculescu a costat 1.800.000.

Compagno, care în Italia nu a jucat mai sus de Serie D. În Italia nu a jucat la nivel. Când era Stanciu la Steaua (n.r.: FCSB), m-a sunat PSV Eindhoven. Și mă întreabă cât ar costa Stanciu.

Îl sun pe Gigi și el zice 5.000.000, atât era atunci. Și au zis că au două variante. Ori îl luăm pe Stanciu cu 5.000.000, ori îl luăm pe ăla din Mexic care acum e la Napoli, Hirving Lozano”, a declarat Florin Manea pentru fanatik.ro.

Reclamă

PSV Eindhoven a cucerit, de-a lungul timpului, 24 de campionate în Olanda. Eindhoven are şi 11 Cupe ale Olandei şi 13 Supercupe. În sezonul 1987-1988 PSV Eindhoven a cucerit Cupa Campionilor. Mai are în palmares Cupa UEFA, cucerită în sezonul 1977-1978.

„Rrahmani a fost o investiţie mult mai bună decât Borza”

Florin Manea a susţinut că achiziţionarea lui Albion Rrahmani a fost o investiţie mai bună decât Andrei Borza, pe care Rapid l-a cumpărat de la Farul.

“Aceeași vârstă, Mexic cu salarii mari, nu ca în România. Au ales să îl ia pe Lozano cu 2.000.000 și l-au vândut pe 30.000.000. Eu asta spun, jucătorii români sunt supraevaluați pentru că au luat campionatul în România.

Reclamă 4 / 0/3

Dar când ieșim afară nu avem un jucător la top. Drăgușin dacă făcea junioratul în România nu ajungea la nivelul acesta. Mai bine îl iei pe Rrahmani, a fost o investiție mult mai bună decât Borza.

Din 100 nimerești și tu unul. Eu le-am zis, voi aveți cam 10% rată de succes la transferuri. Au dat 600.000 pe el. Ascultă-mă, cu 800.000 mă duceam în Brazilia și Uruguay și îți aduceam doi fundași stânga mai buni ca Borza”, a mai declarat Florin Manea pentru sursa citată.

Nicolae Stanciu, înainte de „finalele” cu Israel şi Elveţia, din preliminariile pentru EURO 2024: „E visul meu cel mai mare”

Nicolae Stanciu a vorbit înainte de finalele cu Israel şi Elveţia, din preliminariile pentru EURO 2024. România – Elveţia e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 21 noiembrie, de la 21:45. Israel – România e sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Tricolorii au nevoie de o victorie cu Israel, în Ungaria, pentru a fi siguri de prima calificare la un turneu final european după opt ani. Stanciu a fost prezent şi la EURO 2016.

„O calificare ar însemna totul pentru mine şi ăsta e visul meu cel mai mare, să ducem România la EURO, având în vedere că au trecut 8 ani de la precedenta calificare, să fiu pe teren şi în preliminarii, pentru că pentru EURO 2016 nu am fost. Din postura de căpitan, este mai mult decât mi-aş fi putut imagina vreodată.

„Ar fi extraordinar să sărbătorim o calificare cu 50.000 de oameni în tribune”

Mai avem aceste două meciuri şi ştim cu toţii ce înseamnă şi ce putem reuşi. La fel ca până acum, cred că am demonstrat de la începutul campaniei am arătat că suntem pregătiţi şi că ştim unde vrem să ajungem şi aşa vom fi şi la ora meciului cu Israel, şi la meciul cu Elveţia şi ne dorim ca la sfârşitul meciului cu Elveţia să le facem o bucurie fanilor, că ştiu că s-au epuizat biletele. Ar fi ceva extraordinar să sărbătorim o calificare cu 50.000 de oameni în tribune.

Dacă ar fi zis cineva că vom fi pe primul loc, toată lumea ar fi acceptat acest scenariu. Ştim cât am muncit şi îmi doresc din suflet să rămânem neînvinşi şi după cele două meciuri. Grupa e mai complicată sau rezultatele care au avut loc sunt destul de ciudate şi tot ce-mi doresc e să ajungem calificaţi, nu contează dacă neînvinşi sau nu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și