Închide meniul

Cum arată clasamentul actualizat din grupa României, după victoria „tricolorilor” cu Kosovo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2023, 23:55

Cum arată clasamentul actualizat din grupa României, după victoria „tricolorilor cu Kosovo

Cum arată clasamentul din grupa României, după victoriile Elveţiei şi Israelului

Jucătorii României, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a ştie cum arată clasamentul din grupa României, după victoriile Elveţiei şi Israelului. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu au revenit pe locul secund, după golul lui Nicolae Stanciu din duelul cu Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre România şi Kosovo se vede în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au nevoie de victorie, pentru a rămâne pe loc direct calificabil la EURO 2024.

Cum arată clasamentul din grupa României, după victoria „tricolorilor” cu Kosovo

Update: Nicolae Stanciu şi Valentin Mihăilă au marcat în România – Kosovo, iar „tricolorii” au revenit pe locul secund în Grupa I.

Cum arată clasamentul din grupa României: 

Israel s-a impus cu emoţii în duelul cu Belarus, de pe teren propriu. Isrelienii au câştigat cu 1-0, graţie unui gol marcat în minutul 90+3.

Reclamă

Kanichowsky a marcat pentru Israel. Mijlocaşul de 26 de ani a punctat cu un şut superb, de la marginea careului, care s-a oprit în vinclul porţii celor de la Belarus.

De cealaltă parte, Elveţia a câştigat categoric duelul de pe teren propriu cu Andorra, scor 3-0. Itten, Xhaka şi Shaqiri au marcat în victoria elveţienilor, care rămân pe primul loc în Grupa I.

Israel a urcat provizoriu pe locul secund în grupa României, după victoria cu Belarus. Israelienii au 11 puncte, cu unul în plus faţă de România, care este la egalitate cu Kosovo, în minutul 50 al duelului de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Elveţia se clasează în continuare pe primul loc, cu 14 puncte, după şase meciuri disputate.

Cum arăta clasamentul Grupei I, la scorul de 0-0 în România – Kosovo

  • Elveţia 14 puncte
  • Israel 11 puncte
  • România 10 puncte
  • Kosovo 5 puncte
  • Belarus 4 puncte
  • Andorra 2 puncte

Ce riscă România, după incidentele provocate de fani la meciul cu Kosovo

S-a aflat ce riscă România, după incidentele provocate de fani la meciul cu Kosovo. FRF poate fi sancţionată dur de către UEFA, iar „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot juca un meci fără spectatori.

Suporterii de la „Uniţi sub tricolor” au afişat mesaje cu conotaţie politică şi au început să scandeze „Serbia, Serbia”. Imediat după ce acest fapt, arbitrul a trimis jucătorii la vestiare, iar meciul a fost întrerupt timp de 50 de minute.

UEFA este extrem de strictă cu privire la acesta aspecte, care implică bannere cu mesaje discriminatorii afişate de fani, astfel că FRF cel mai probabil va fi amendată, iar România va juca fără spectator un meci, notează fanatik.ro.

În duelul cu Israel, România a avut mai multe sectoare de pe Arena Naţională închise, ca urmare a incidentelor din meciul cu Belarus. La momentul respectiv, fanii au avut scandări xenofobe adresate Ungariei şi au aprins torţe.

În meciul tur cu Kosovo au existat de asemenea incidente. La momentul respectiv, fanii kosovari au huiduit imnul României, şi ulterior au fost evacuaţi de pe arena din Priştina.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și