Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înainte de România – Ucraina! De ce e 0-0 un rezultat bun la naţională

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2024, 9:23

Reclamă
Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înainte de România – Ucraina! De ce e 0-0 un rezultat bun la naţională

Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înainte de România - Ucraina

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înainte de România – Ucraina, primul meci al naţionalei de la EURO 2024. „Bursucul” susţine că marele avantaj al lui Edi Iordănescu este puterea grupului, care poate conta în faţa individualităţilor adversarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, antrenorul CFR-ului a explicat de ce un rezultat de 0-0 e foarte bun la echipa naţională. Asta după ce fanii au huiduit tricolorii la finalul partidei amicale cu Bulgaria.

Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înainte de România – Ucraina

„Foarte greu va fi cu Ucraina! Individual, sunt mai buni decât noi, dar, ca echipă, Edi a arătat că a format o echipă. Şi această echipă pierde foarte greu meciuri.

Eu, dacă eram antrenor la naţională, dacă făceam 0-0, vă spuneam că sunt fericit. Eu zic că e bine un 0-0. Arată că ai forţă şi că n-ai făcut greşeli în apărare”, a spus Dan Petrescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

România – Liechtenstein LIVE VIDEO, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Până la meciul cu Ucraina, România dispută ultimul amical, cu Liechtenstein, vineri, de la ora 21:00, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

Andrei Burcă nu va juca în meciul naţionalei cu Liechtenstein. Cel mai probabil, locul său în centrul defensivei va fi luat de Bogdan Racoviţan, care a avut un sezon foarte bun la Rakow. Racoviţan va face cuplu de fundaşi centrali cu Radu Drăguşin, jucătorul lui Tottenham.

Din informaţiile AntenaSport, nici Denis Alibec nu va fi pe teren la meciul cu Liechtenstein. Cel mai probabil, în centrul atacului va fi titularizat George Puşcaş. Din fericire, Edi Iordănescu a primit o veste bună: Denis Alibec, care a ajuns, recent, la cuţit, nu va rata EURO 2024!

Iată cum ar putea arăta primul 11 al naţionalei la meciul cu Liechtenstein

Reclamă
  • România: Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Racoviţan, Bancu – Cicâldău, Marius Marin – Ianis Hagi, Nicolae Stanciu, Florinel Coman – George Puşcaş
  • Selecţioner: Edi Iordănescu

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:30

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

8:27

„Asta vreau să remarc!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

8:13

„România respiră!” Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor” după calificarea istorică în optimile EURO 2024

8:06

„Cel mai slab arbitru din istorie!” Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și