Închide meniul
Foto

România – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2024, 22:45

Reclamă
România – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO

România - Liechtenstein LIVE VIDEO, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Echipa de start a României. Ianis, căpitan

Profimedia

România – Liechtenstein 0-0 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Naţionala lui Edi Iordănescu a suferit un rezultat ruşinos chiar înainte de EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Ianis Hagi căpitan în premieră, naţionala României nu a reuşit să câştige ultimul amical înainte de EURO. Ianis Hagi, Coman şi Mihăilă au ratat marile ocazii ale meciului.

VEZI VIDEO fazele din România – Liechtenstein 0-0

Min. 90+8: FINAL DE MECI! Rezultat ruşinos al României cu Liechtenstein.

Min. 85: Ocazie pentru România! Dennis Man a şutat din voleu, Buchel s-a poziţionat bine şi a prins balonul

Min. 84: Nicolae Stanciu a şutat de la distanţă, Buchel a respins în corner

Reclamă
Reclamă 4

Min. 83: Denis Drăguş a pătruns periculos în banda stângă, a centrat pentru Puşcaş, dar Buchel a reuşit să prindă balonul

Min. 82: Ocazie mare pentru România! Mihăilă a şutat periculos din careu, Buchel a reuşit să respingă în corner

Min. 74: Ocazie România! Valentin Mihăilă a tras puţin pe lângă poarta celor din Liechtenstein.

Reclamă

Min 65: Schimbări la România. Au ieşit Ianis Hagi şi Coman, au intra Mihăilă şi Dennis Man.

Min. 63: Ocazie uriaşă pentru România. Coman a trimis cu capul peste poartă, din poziţie favorabilă.

Min. 54: Acţiune superbă a lui Ianis Hagi. Căpitanul Românei a tras de la 25 de metri, dar portarul celor din Liechtenstein a reuşit să respingă.

Min. 51: Ianis Hagi a executat o lovitură liberă de la marginea careului, dar mingea a trecut peste poartă!

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 43: Florinel Coman execută o lovitură liberă, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 42: Ocazie mare! Florinel Coman a avut un dribling sclipitor, dar George Puşcaş nu a reuşit să trimită spre poartă.

Min. 31: Ocazie mare România! Coman a centrat de pe partea stângă, iar Ianis Hagi a ratat incredibil din câţiva metri.

Min. 18: O nouă ocazie pentru România! Florinel Coman a şutat puţin pe lângă poartă din careu

Min. 17: Florinel Coman a şutat pe poartă din lovitură liberă, Buchel a reuşit să prindă cu siguranţă

Min. 14: Ocazie România! Alexandru Cicâldău a tras, dar portarul celor din Leichtenstein a reuşit să apere.

Min. 12: Ocazie România! George Puşcaş a fost aproape de gol, dar a fost blocat de fundaşii adverşi.

Min. 9: Ocazie mare pentru Liechtenstein! Oberwadotzer a tras de puţin peste poarta apărată de Moldovan.

Min. 2: Emoţii cu Vasile Mogoş! Fundaşul României a avut nevoie de intervenţia staff-ului medical.

INFO: Imagini emoţionante cu Ianis Hagi în timpul intonării imnului României: cu mâna la inimă şi cu banderola pe braţ. Marius Lăcătuş a dat lovitura de start.

Min. 1: A început partida.

România – Liechtenstein – echipele de start

România: Moldovan – Sorescu, Drăgușin, Racovițan, Mogoș, – Cicâldău, Șut, Olaru – Hagi, Pușcaș, Coman

Rezerve: Niță, Târnovanu, Sava, Rațiu, Nedelcearu, M. Marin, Stanciu, Bancu, Mihăilă, Drăguș, Man, Grameni, Bîrligea

Selecționer: Edward Iordănescu

Liechtenstein: Buchel – Wolfinger, Beck, Goppel, Oberwadotzer, Kindle – Luchinger, Buchel, Sele, Salanovic, Kranz
Rezerve: Ospelt, Lo Russo, Graber, Weissenhofer, Saglam, Notaro, Marxer, Hasler, Jager, Beck
Selecționer: Konrad Funfstuck

România – Liechtenstein LIVE VIDEO, de la ora 21:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Ultimul test înainte de EURO 2024

Update 19:00: Ianis Hagi va fi pentru prima oară căpitanul României la meciul cu Liechtenstein. Detalii AICI

Update 13:00: Emeric Ienei a avut un mesaj de susţinere pentru „tricolori”, înainte de EURO. Detalii AICI

Update 12:00: Drăguşin, Stanciu şi Man sunt singurii jucători din meciul cu Bulgaria care vor fi titulari cu Liechtenstein.

Update: 11:05: Tricolorii şi-au ales numerele de pe tricouri pentru amicalul din această seară.

Update 09:20: Dan Petrescu a vorbit despre avantajul României în faţa Ucrainei, înaintea primului meci de la EURO 2024. Detalii AICI

Update 08:30: Adrian Rus şi Răzvan Marin au făcut câte un RMN şi sunt apţi pentru EURO 2024. Cei doi au părăsit terenul accidentaţi în meciul cu Bulgaria.

Înainte de amicalul României cu Liechtenstein, selecţionerul Edi Iordănescu a vorbit în exclusivitate pentru AntenaSport atât despre problemele medicale ale „tricolorilor”, cât şi despre Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi.

Sunt probleme medicale, jucători pe care încercăm să îi recuperăm. Din păcate au mai apărut şi două situţaii după meciul cu Bulgaria. Nu putem deocamdată să ne hazardăm, suntem în proces de evaluare şi nu putem să avem un verdict clar. Mâine, în prima parte a zilei vom avea mai multe răspunsuri. Îmi doresc să fie toţi sănătoşi ca să putem să tragem linie şi să ieşim noi cu cele mai bune decizii”, a declarat Edi Iordănescu, pentru AntenaSport, despre problemele medicale ale jucătorilor naţionalei.

Edi Iordănescu şi-a manifestat susţinerea pentru căpitanul naţionalei, Nicolae Stanciu. Stanciu a răbufnit după ce unii fani ai naţionalei i-au huiduit pe „tricolori” la meciul cu Bulgaria, încheiat cu scorul de 0-0.

Nicu Stanciu este căpitanul echipei naţionale, are tot dreptul să vorbească. Este un jucător care a oferit enorm de mult pentru echipa naţională. E un jucător care a pus mereu sufletul pentru echipa naţională şi are tot dreptul să vorbească. Acum, dacă el s-a stresat mai mult decât o recomanda momentul, noi suntem alături de el. Când un membru al familiei este un pic nervos, noi avem datoria să îl echilibrăm şi să îl liniştim. Sunt alături de Nicu Stanciu, de fotbalistul şi omul Nicu Stanciu, de căpitanul naţionalei României şi de băieţii care au dus România la turneul final”, a afirmat Edi Iordănescu pentru AntenaSport.

Edi Iordănescu, despre interesul lui Fenerbahce pentru Ianis Hagi: „Super fericit şi extrem de mândru”

Selecţionerul naţionalei s-a arătat încântat atunci când a auzit de interesul lui Fenerbahce pentru Ianis Hagi. La Fenerbahce a fost, recent, prezentat oficial ca antrenor Jose Mourinho, iar portughezul ar putea să îl aducă la echipă pe Ianis Hagi. Rămâne de văzut dacă această mutare se va concretiza.

Eu nu sunt doar super fericit şi extrem de mândru când aud despre jucătorii pe care îi antrenez că sunt curtaţi, că există interes penrtu ei, că sunt monitorizaţi, bucurie mai mare decât să vezi că sunt la un nivel foarte bun nu ştiu ce poate să mai fie. Bineînţeles, rezultatele. Însă, în ceea ce îl priveşte pe Ianis, a venit după o perioadă în care nu i-a fost uşor, şi cred că merită încredere totală şi sunt sigur că, oriunde va merge, va livra.

Există interes pentru mai mulţi băieţi, dar eu nu pot intra într-un subiect de genul ăsta pentru că trebuie să mă asigur că atenţia băieţilor rămâne aici 100% la obiectivul nostru. După aceea, sigur, au agenţi şi reprezentanţi care discută în numele lor, după ce vom termina turneul final, sperăm cât mai târziu, să aibă timp şi să facă alegerile inspirate”, a spus Edi Iordănescu, pentru Antena Sport, despre interesul lui Fenerbahce pentru Ianis Hagi.

Cum ar putea arăta primul 11 al naţionalei la amicalul cu Liechtenstein

Andrei Burcă nu va juca în meciul naţionalei cu Liechtenstein. Cel mai probabil, locul său în centrul defensivei va fi luat de Bogdan Racoviţan, care a avut un sezon foarte bun la Rakow. Racoviţan va face cuplu de fundaşi centrali cu Radu Drăguşin, jucătorul lui Tottenham.

Din informaţiile AntenaSport, nici Denis Alibec nu va fi pe teren la meciul cu Liechtenstein. Cel mai probabil, în centrul atacului va fi titularizat George Puşcaş. Din fericire, Edi Iordănescu a primit o veste bună: Denis Alibec, care a ajuns, recent, la cuţit, nu va rata EURO 2024!

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:41

Unde se va juca Maccabi Tel Aviv – FCSB, în turul al 2-lea preliminar al Ligii Campionilor. Decizia luată de oficialii din Israel

12:27

VideoDavid Popovici a obţinut un timp uriaş, 46:66, la ştafeta de 4×100 m liber. De ce nu este omologat ca nou record mondial

12:25

Florinel Coman, mesaj categoric despre plecarea de la FCSB: „Nu am semnal!” Concentrare maximă înaintea meciului cu Belgia

12:24

Pe ce poziție se află România în clasamentul FIFA, după victoria istorică cu Ucraina, de la EURO 2024!

12:12

România – Belgia la EURO 2024 | Polonezul Szymon Marciniak va arbitra partida! A fost la centru și la finala Mondialului din 2022

11:34

„Demonul din România!” Englezii, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”, înainte de România – Belgia

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și