Închide meniul

Dan Petrescu îl vrea pe Gică Hagi la naţionala României: „Sper să accepte! E omul potrivit!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2024, 21:15

Reclamă
Dan Petrescu îl vrea pe Gică Hagi la naţionala României: „Sper să accepte! E omul potrivit!

Captură AntenaSport

Dan Petrescu îl vrea pe Gică Hagi la naţionala României. Antrenorul celor de la CFR Cluj crede că Hagi este persoana potrivită să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi este primul pe lista celor de la FRF să devină selecţioner. Stoichiţă a anunţat că Burleanu va începe negocierile cu Hagi şi să îl convingă să accepte să vină selecţioner. Hagi e susţinut Dan Petrescu să vină selecţioner.

Dan Petrescu îl vrea pe Gică Hagi la naţionala României

„Normal. Sută la sută e omul potrivit. Cred că niciun om din România nu poate spune altceva. Nu are cine să zică ceva împotriva lui Hagi. A demonstrat-o şi ca jucător şi ca antrenor. Sper să fie el alesul şi el să vrea. Asta sper eu. Eu mi-aş dori să accepte„, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României

Gică Hagi este „opţiunea numărul 1” pentru preluarea selecţionatei României. Anunţul oficial dinspre FRF a fost făcut de Mihai Stoichiţă. Președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal speră ca „Regele” să accepte rolul propus de Burleanu.

Pe lista FRF se mai află şi Mircea Lucescu, dar Răzvan Burleanu îşi canalizează toate energiile pentru aducerea antrenorului de la Farul. Hagi ar putea să califice România la World Cup 2026, competiţie transmisă exclusiv de Antena 1.

Reclamă
Reclamă 4

„Opţiunea numărul 1 este Gică Hagi. Mai sunt şi alţi antrenori. Vom începe discuţiile cu prima opţiune. Ştiţi foarte bine procedurile. Eu sper să accepte.

A amânat prea mult. Momentul lui a fost mereu. Mereu a fost ofertat. Şi domnul Lucescu este pe listă. Eu v-am spus de prima opţiune”, a spus Stoichiţă despre opţiunile Federaţiei Române de Fotbal.

Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri: „E cel mai mare. Asta e părerea mea”

Marius Şumudică îşi doreşte să îl vadă pe Mircea Lucescu la naţionala României, chiar dacă a recunoscut că este subiectiv. Şumudică a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui „Il Luce”, despre care a spus că este cel mai mare antrenor din istoria României.

Reclamă

„Eu nu sunt de acord cu vorba asta, ai fost mare jucător al echipei naționale. Ok, ai fost mare jucător al echipei naționale, dar au fost n mari jucători ai echipei naționale care ca antrenori nu au avut rezultate, ăsta nu este un criteriu din punctul meu de vedere.

Hagi a luat trofee, a crescut jucători, deci se încadrează. Sunt subiectiv, am lucrat cu dânsul (n.r. – Mircea Lucescu), eu pe el l-aș vrea. E cel mai mare antrenor care m-a antrenat și am avut șansa să lucrez în Portugalia cu Queiroz, care a fost la Real Madrid.

Din punctul meu de vedere, Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor pe care l-am întâlnit în viața mea. Mircea Lucescu este cel mai titrat antrenor al României, asta e părerea mea”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:08

Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): „Trebuie să fim lei cu adevărat”

22:02

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului: „Abia aştept să lucrez cu el”

21:50

Anunţul lui Mihai Stoica despre accidentarea lui Adrian Şut: „Sperăm să poată juca la retur!”

21:44

Bernadette Szocs şi ceilalţi tricolori de la tenis de masă şi-au aflat primii adversari de la Jocurile Olimpice 2024

21:26

Lionel Messi a reacţionat după scandalul fără precedent de la Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice 2024

21:02

David Popovici a recunoscut că a fost surprins că Pan Zhanle i-a doborât recordul mondial la 100 de metri: „Asta mă motivează!”

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 3 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 4 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00)
Citește și