Închide meniul

„Gică Hagi sau Mircea Lucescu selecţioner?” Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri: „E cel mai mare. Asta e părerea mea”

Alex Masgras Publicat: 24 iulie 2024, 16:29

Reclamă
„Gică Hagi sau Mircea Lucescu selecţioner? Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri: „E cel mai mare. Asta e părerea mea

Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri: "E cel mai mare. Asta e părerea mea"

Marius Şumudică / Profimedia

Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri când a fost pus să aleagă între Gică Hagi şi Mircea Lucescu pentru postul de selecţioner la României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a părăsit banca naţionalei, iar acum Federaţia Română de Fotbal este în căutarea unui nou selecţioner. Printre numele vehiculate sunt şi cele ale lui Gică Hagi şi Mircea Lucescu, doi foşti selecţioneri.

„Gică Hagi sau Mircea Lucescu selecţioner?” Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri: „E cel mai mare. Asta e părerea mea”

Marius Şumudică îşi doreşte să îl vadă pe Mircea Lucescu la naţionala României, chiar dacă a recunoscut că este subiectiv. Şumudică a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui „Il Luce”, despre care a spus că este cel mai mare antrenor din istoria României.

„Eu nu sunt de acord cu vorba asta, ai fost mare jucător al echipei naționale. Ok, ai fost mare jucător al echipei naționale, dar au fost n mari jucători ai echipei naționale care ca antrenori nu au avut rezultate, ăsta nu este un criteriu din punctul meu de vedere.

Hagi a luat trofee, a crescut jucători, deci se încadrează. Sunt subiectiv, am lucrat cu dânsul (n.r. – Mircea Lucescu), eu pe el l-aș vrea. E cel mai mare antrenor care m-a antrenat și am avut șansa să lucrez în Portugalia cu Queiroz, care a fost la Real Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

Din punctul meu de vedere, Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor pe care l-am întâlnit în viața mea. Mircea Lucescu este cel mai titrat antrenor al României, asta e părerea mea”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro.

De asemenea, Marius Şumudică a mai spus că Hagi este îndreptăţit să devină selecţioner, dar a subliniat şi criteriile de care ţine cont Federaţia în momentul în care alege un nou selecţioner:

„Nu trebuie să avem îndoieli, Hagi este un nume, a crescut, a băgat bani în academie și cunoaște jucătorii, adică are multe atuuri. Nu știu când va mai avea șansa dacă nu va fi nici acum, probabil că va fi destul de greu să vină la echipa națională.

Reclamă

Hagi este îndreptățit să fie antrenorul echipei naționale în momentul de față. Trebuie să existe și niște criterii pe care Federația le știe mai bine decât mine, nu poți să alegi un antrenor pentru a luat un trofeu”, a mai spus Marius Şumudică.

Gică Hagi, „opţiunea numărul 1” pentru selecţionata României

Gică Hagi este „opţiunea numărul 1” pentru preluarea selecţionatei României. Anunţul oficial dinspre FRF a fost făcut de Mihai Stoichiţă. Președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal speră ca „Regele” să accepte rolul propus de Burleanu.

Pe lista FRF se mai află şi Mircea Lucescu, dar Răzvan Burleanu îşi canalizează toate energiile pentru aducerea antrenorului de la Farul. Hagi ar putea să califice România la World Cup 2026, competiţie transmisă exclusiv de Antena 1.

„Opţiunea numărul 1 este Gică Hagi. Mai sunt şi alţi antrenori. Vom începe discuţiile cu prima opţiune. Ştiţi foarte bine procedurile. Eu sper să accepte.

A amânat prea mult. Momentul lui a fost mereu. Mereu a fost ofertat. Şi domnul Lucescu este pe listă. Eu v-am spus de prima opţiune”, a spus Stoichiţă despre opţiunile Federaţiei Române de Fotbal.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:29

Lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu Maribor. Mitriţă şi Ivan, vedetele de la care Gâlcă aşteaptă goluri în Slovenia

18:16

Francezii cred că David Popovici va obţine o singură medalie la Jocurile Olimpice 2024! Predicţiile făcute de L’Equipe la înot

17:36

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Darius Olaru, după FCSB – Maccabi 1-1: „Strică tot mecanismul. E brambureală”

17:03

Mihai Căpăţînă, încrezător înainte de Maribor – Universitatea Craiova (joi, AntenaPLAY): „Ar fi ceva extraordinar pentru oraş”

16:49

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iulie

15:39

Ansu Fati s-a „rupt” și ratează turneul Barcelonei din Statele Unite. O nouă accidentare suferită de starul de 21 de ani

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 3 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și