Închide meniul

Dan Petrescu nici nu vrea să audă de revenirea lui Ciprian Tătărușanu la naționala României: „Era la Milan, nu?”. Mesaj pentru Edi Iordănescu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 martie 2022, 9:56

Dan Petrescu nici nu vrea să audă de revenirea lui Ciprian Tătărușanu la naționala României: „Era la Milan, nu?. Mesaj pentru Edi Iordănescu

Dan Petrescu nici nu vrea să audă de revenirea lui Ciprian Tătărușanu la naționala României

Dan Petrescu, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu nici nu vrea să audă de revenirea lui Ciprian Tătărușanu la naționala României: „Era la Milan, nu?”. Mesaj pentru Edi Iordănescu

Dan Petrescu nu este de acord cu decizia luată de Edi Iordănescu. Selecționerul României a declarat că, la nevoie, va apela la serviciile lui Ciprian Tătărușanu, portarul retras de la națională în noiembrie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” nici nu mai ştia sigur dacă Tătăruşanu se află la AC Milan. Goalkeeper-ul român n-a mai apărat poarta italienilor din noiembrie 2021.

„Să revină la echipa națională? Cred că nu mai joacă Tătărușanu. Era la Milan, nu? Selecționerul trebuie să știe, trebuie să aibă fler, să fie inspirat. Dacă apăra Tătărușanu, era clar, trebuia convocat, dar dacă nu a apărat… Dacă aș fi eu selecționer, n-aș lua un portar care nu joacă.”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Ciprian Tătărușanu, gata să îmbrace din nou tricoul naționalei

Ciprian Tătărușanu poate reveni la echipa națională în mandatul lui Edi Iordănescu. Selecționerul a discutat cu portarul lui AC Milan, care i-a transmis că va îmbrăca tricoul României cu o singură condiție.

”Nu este o situaţie foarte plăcută. E un subiect sensibil cu portarii. Niţă a fost în multe momente declarat de dumneavoastră cel mai bun. După meciul Inter – Sassuolo am vorbit puţin cu Radu, nu era tocmai fericit. Nu joacă aproape deloc. Am avut o întâlnire amicală şi cu Tătăruşanu.

Reclamă

A fost o discuţie mai complexă, am vrut să aflu toate motivele pentru care a decis să se retragă. Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important, în care vom avea probleme mari la nivel de portari, 3-4 care fac parte din nucleul principal, atunci e posibil să primim de la Tătă o mână de ajutor”, a declarat Edi Iordănescu.

Meciul cu Irlanda de Nord a fost ultimul pentru Tătărușanu între buturile reprezentativei tricolore. Goalkeeper-ul lui AC Milan a bifat cel de-al 73-lea meci în tricoul selecționatei României.

Dan Petrescu a făcut show la conferința de presă: „E cea mai mare prostie din istoria fotbalului!”

CFR Cluj a încheiat sezonul regulat din Liga 1 pe primul loc, cu un avans de 14 puncte faţă de FCSB. Campioana României din ultimele 4 sezoane va lua startul în play-off cu 7 puncte faţă de marea rivală, după înjumătăţirea punctelor.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu s-a revoltat din nou față de regula înjumătățirii punctelor, spunând că este „cea mai mare prostie din istoria fotbalului”.

„Presiunea e numai şi numai la CFR Cluj. Acest campionat este creat fals, în opinia mea. Nu ai cum să iei puncte şi să pretinzi că e un campionat corect. Dacă nu vom lua campionatul… Nu ar fi normal şi corect să ni se ia nu ştiu câte puncte.

Se poate întâmpla să avem o pasă neagră. Nu ar fi normal şi corect. Dar fotbalul e fotbal, se poate întâmpla orice. Eu sunt conştient, nu-mi fac iluzii. E posibil orice la meciul de mâine. Voluntari arată excelent. Statistica spune că va fi foarte greu.

Din cauza înjumătăţirii, care este în opinia mea cea mai mare prostie din istoria fotbalului, noi acum ne jucăm campionatul pe viaţă şi pe moarte. Jucătorii vor face diferenţa pe teren şi sper să fie cei de la CFR Cluj.

Voluntari împreună cu Argeş au făcut ceva unic, pentru prima dată în play-off. Nu cred că au presiune acum, decât să joace fotbal.”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

România şi-a aflat, la jumătatea lunii decembrie, adversarele din Grupa B3 a Nations League: Bosnia și Herțegovina, Finlanda și Muntenegru. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

Reclamă
Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și