Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Pancu, înainte de dubla României cu Belarus şi Andorra: „Avem nevoie ca de oxigen de calificarea asta”

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 15:51

Reclamă
Daniel Pancu, înainte de dubla României cu Belarus şi Andorra: „Avem nevoie ca de oxigen de calificarea asta

Daniel Pancu, înainte de dubla României cu Belarus şi Andorra

Jucătorii României ascultă imnul, înainte de meciul cu Belarus - Profimedia Images

Daniel Pancu a vorbit înainte de dubla României cu Belarus şi Andorra, din preliminariile EURO 2024, despre importanţa calificării la competiţia de anul viitor din Germania. Belarus – România e joi, de la ora 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii sunt pe locul 2 în Grupa I, cu 12 puncte, cu două mai puţine decât liderul Elveţia şi cu unul peste Israel, principala contracandidată la a doua poziţie care duce la EURO 2024.

Daniel Pancu, înainte de dubla României cu Belarus şi Andorra

„Mi se pare calificarea asta atât de importantă pentru toată starea fotbalului românesc în general. O calificare care să ne dea speranţe pentru viitor pentru că, în cazul nefericit, suntem la sport, se poate întâmpla orice, oricând, lucrurile ar deveni mult mai triste.

Avem mare, mare nevoie ca de oxigen de această calificare. Fotbalul românesc are nevoie. Ratând calificare după calificare, la un moment dat, orice ai face, devii neputincios şi ajungi într-o tradiţie negativă”, a spus Pancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Meciul Israel – Elveţia a fost amânat

Meciul Israel – Elveţia a fost amânat! Statul Israel este în stare de război după ce a fost atacat de organizaţia paramilitară Hamas.

Reclamă

Federaţia Israeliană de Fotbal a făcut solicitare la Nyon ca partidele cu Israel şi Kosovo să fie amânate. Israel trebuia să joace pe 12 octombrie, acasă, cu Elveţia şi pe 15 octombrie, în deplasare, cu Kosovo.

”UEFA a decis că nu va exista niciun meci împotriva Israelului în acest moment. Vom comunica mâine cum arată noul program al echipei naționale. Reuniunea va avea loc, așa cum era programat, luni, la Zurich”, a transmis Federaţia Elveţiană de Fotbal pe contul oficial de Twitter.

România ar urma să joace în deplasare cu Israel în luna noiembrie, dar şi disputarea acelei partide este în pericol având în vedere că statul Israel a intrat în război împotriva Hamas.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și