Închide meniul

Darius Olaru, desemnat tricolorul lunii ianuarie! Florinel Coman e pe 2! Cine completează podiumul

Bogdan Stănescu Publicat: 18 februarie 2024, 12:39

Reclamă
Darius Olaru, desemnat tricolorul lunii ianuarie! Florinel Coman e pe 2! Cine completează podiumul

Darius Olaru, desemnat tricolorul lunii ianuarie! Florinel Coman e pe 2! Cine completează podiumul

Sursa foto: frf.ro

Darius Olaru a fost desemnat tricolorul lunii ianuarie! Pe locul 2 s-a clasat un alt jucător de la FCSB, Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 3 a fost Dennis Man, jucătorul Parmei. Man e într-o formă de senzaţie, marcând şi în ultimul meci al Parmei, cu Pisa, LIVE în AntenaPLAY.

Darius Olaru, desemnat tricolorul lunii ianuarie!

Iată clasamentul finalal tricolorilor lunii ianuarie, cu Darius Olaru câștigător, potrivit frf.ro:

1. Darius Olaru 63,3% (10 puncte*)
2. Florinel Coman 14,7% (6 puncte)
3. Dennis Man 11% (3 puncte)
4. Denis Drăguș 7,6%
5. Louis Munteanu 3,4%

Gabi Balint știe în ce campionat ar putea juca Darius Olaru și Florinel Coman: „Li se potrivește!”

Gabi Balint știe în ce campionat ar putea juca Darius Olaru și Florinel Coman. Fostul internațional a declarat că La Liga li s-ar potrivi vedetelor de la FCSB, însă susține că cei doi mijlocași mai au de muncit până să prindă un transfer de vis.

Reclamă

Gabi Balint a mai declarat că cei doi sunt cei mai buni jucători din campionatul românesc, în acest moment, dorindu-și ca aceștia să prindă un transfer de senzație în străinătate.

„Eu le doresc tuturor, nu numai lui Coman sau Olaru, să ajungă în Spania. E un campionat superb, un fotbal tehnic, cred că li se potrivește. Ce să le zic, le urez mult succes, încă mai au de tras.

E adevărat, cei doi jucători sunt cei mai buni la ora actuală din campionatul nostru. Eu cred că toți își doresc să plece, nu pot decât să le țin pumnii”, a declarat Gabi Balint, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a marcat în Parma – Pisa 3-2! Românul este „zeu” la Parma. Are cifre de senzație în Serie B

Dennis Man a marcat în Parma – Pisa 3-2! Atacantul echipei naționale a impresionat din nou și a contribuit la câștigarea celor 3 puncte pentru „cruciații” lui Fabio Pecchia.

Duelul dintre Parma și Pisa a contat pentru etapa cu numărul 25 a sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

În minutul 81, Hernani a trimis o centrare în careu, iar balonul a ajuns la Dennis Man. Românul a păcălit, din preluare, un fundaș advers și a înscris după ce a trimis mingea printre picioarele portarului.

În acest sezon de Serie B, Dennis Man a ajuns la 10 goluri și la 5 pase decisive în 20 de partide. De asemenea, românul a mai marcat de două ori și în cadrul a 3 partide din Cupa Italiei.

Dennis Man e cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com

În momentul de față, jucătorul adus de Parma de la FCSB este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

După golul lui Dennis Man a început o adevărată nebunie! Pisa a revenit în prelungiri, prin reușita lui Cannestrelli, care a marcat din centrarea lui Marius Marin.

La doar 2 minute distanță, mai exact în minutul 90+5, Del Prato a reușit „dubla” și a adus cele 3 puncte pentru Parma.

Reclamă

Daniele Casiraghi (Sudtirol) şi Massimo Coda (Cremonese) sunt golgheterii la zi din Serie B, cu câte 12 goluri. Dennis Man poate spera la trofeul de golgheter în liga secundă din Italia. Parma este lider detaşat în Serie B. Are 54 de puncte, cu 8 mai mult decât urmăritoarea Cremonese.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și