Închide meniul
VIDEO

Dennis Man a marcat în Parma – Pisa 3-2! Românul este „zeu” la Parma. Are cifre de senzație în Serie B

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 17:15

Dennis Man a marcat în Parma – Pisa 3-2! Românul este „zeu la Parma. Are cifre de senzație în Serie B

Dennis Man a marcat în Parma - Pisa 3-2

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man a marcat în Parma – Pisa 3-2! Atacantul echipei naționale a impresionat din nou și a contribuit la câștigarea celor 3 puncte pentru „cruciații” lui Fabio Pecchia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Parma și Pisa a contat pentru etapa cu numărul 25 a sezonului din eșalonul secund al fotbalului italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man a marcat golul victoriei în Parma – Pisa 3-2

În minutul 81, Hernani a trimis o centrare în careu, iar balonul a ajuns la Dennis Man. Românul a păcălit, din preluare, un fundaș advers și a înscris după ce a trimis mingea printre picioarele portarului.

În acest sezon de Serie B, Dennis Man a ajuns la 10 goluri și la 5 pase decisive în 20 de partide. De asemenea, românul a mai marcat de două ori și în cadrul a 3 partide din Cupa Italiei.

În momentul de față, jucătorul adus de Parma de la FCSB este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

După golul lui Dennis Man a început o adevărată nebunie! Pisa a revenit în prelungiri, prin reușita lui Cannestrelli, care a marcat din centrarea lui Marius Marin.

La doar 2 minute distanță, mai exact în minutul 90+5, Del Prato a reușit „dubla” și a adus cele 3 puncte pentru Parma.

Daniele Casiraghi (Sudtirol) şi Massimo Coda (Cremonese) sunt golgheterii la zi din Serie B, cu câte 12 goluri. Dennis Man poate spera la trofeul de golgheter în liga secundă din Italia. Parma este lider detaşat în Serie B. Are 54 de puncte, cu 8 mai mult decât urmăritoarea Cremonese.

Ratare monumentală în Parma – Pisa

În minutul 22 al duelului dintre Parma și Pisa, oaspeții au creat o fază de atac deosebit de periculoasă, la poarta lui Chichizola. Balonul a fost trimis în careu, iar Valotti a reluat balonul și l-a trimis în fața porții.

Reclamă 4 / 0/3

Portarul Parmei a fost prins pe picior greșit, iar mingea a ajuns la Torregrossa. Totuși, atacantul lui Pisa a lovit greșit balonul care a ajuns, în cele din urmă, pe lângă poarta „cruciaților”

VEZI AICI VIDEO

După această ratare, atacantul oaspeților s-a prăbușit pe teren, cu mâinile în cap. În cele din urmă, Torregrossa a fost schimbat la pauză, iar în locul lui a intrat Bonfanti.

În acest sezon, atacantul de 31 de ani a reușit să marcheze un singur gol în Serie B, în cele 12 partide jucate. Se întâmpla într-un meci cu Spezia, din luna ianuarie. Totuși, la momentul respectiv, adversarii Pisei se impuneau cu scorul de 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și