Închide meniul

Declaraţia lui Edi Iordănescu care l-a enervat pe Mircea Sandu: „E revoltătoare! De ce ai venit?”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2022, 8:32

Declaraţia lui Edi Iordănescu care l-a enervat pe Mircea Sandu: „E revoltătoare! De ce ai venit?

Mircea Sandu, deranjat de o declaraţie dată de Edi Iordănescu

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Declaraţia lui Edi Iordănescu care l-a enervat pe Mircea Sandu. Fostul şef al FRF s-a arătat deranjat după ce a auzit declaraţia lui Edi Iordănescu, conform căreia nu a venit la naţională să-şi compromită cariera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Sandu a avut o replică pentru Edi Iordănescu, cel care a spus după prima partidă cu Muntenegru, scor 0-2, că nu a venit la naţională să-şi compromită cariera.

Declaraţia lui Edi Iordănescu care l-a enervat pe Mircea Sandu

Nu ştiu contractul semnat de părţi. În mod normal după rezultatele care au fost… Rezultatele sunt consecinţa jocului. Tactica, organizarea aparţin în totalitate antrenorului. Dacă vor continua, e decizia lor.

Edi a dat o declaraţie revoltătoare şi pentru mine ca cititor, şi ca om care a lucrat în fotbal, că el n-a venit să-şi compromită cariera. De ce ai venit? Să faci performanţă. Nu tu ţi-ai compromis cariera, Edi, dragă.

Îmi aduc aminte când au fost Lucescu, Iordănescu, Ienei, Piţurcă la naţională. Impuneau, în afară de discplinină… Erau oamenii care se impuneau prin prezenţa lor când intrau în vestiar, dominau. N-am lucrat cu Edi, nu am dat despre modul de a lucra cu jucătorii”, a declarat fostul președinte al FRF Mircea Sandu pentru orangesportro.

Reclamă

Edi Iordănescu, declaraţie controversată după înfrângerea din Muntenegru

Declaraţia care l-a enervat pe Mircea Sandu a fost dată de Edi Iordănescu după debutul din Muntenegru, acolo unde România a fost învinsă la capătul unui joc modest prestat de „tricolori”.

„O seară pe care trebuie să o acceptăm. Dacă nu tragem concluziile greu de digerat, triste dar adevărate, nu avem șanse de progres. Am știut unde vin, am știut ce îmi asum. Nu e un moment ușor, mă asteptam la alt început. Am avut altă încredere, încă am încredere. Eu încă cred că echipa asta are viitor. E o seară tristă, dar am datoria să nu-mi pierd echilibrul. Am arătat foarte rău.

În prima repriză nu a ieșit jocul ofensiv, dar am stat bine defensiv, repriza a doua am pierdut organizarea. E o concluzie tristă. Angajamentul, la nivelul ăsta… Nu vreau să fiu răutăcios, adversarul a meritat victoria, cu niște calități limitate, fotbalul modern înseamnă dueluri, combativitate.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, lucrurile nu mai sunt funcționale de ceva timp. Nu am venit la națională să-mi distrug cariera. Rămân încrezător. Sunt elemente de viitor, lucruri care îmi dau încredere. În perioada asta am văzut o echipă cu mijloace. Avem datoria să ne scuturăm de momentul ăsta, din păcate avem și ceva probleme medicale. Dacă câștigăm în Bosnia, avem două meciuri acasă, am putea să punem puncte la clasament”, spunea Edi Iordănescu, după Muntenegru – România 2-0. 

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

Naționala României este pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. În această campanie, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut ambele meciuri cu Muntenegru (0-2, 0-3) și a cedat în Bosnia (0-1). Singurul succes a fost înregistrat în Giulești, cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1 și Antena Play.

Ei au datoria să meargă cu capul sus. Printre puţinele puncte pozitive e faptul că nu sunt punctele pentru EURO. Încerc să le fiu alături aşa cum pot. Atmosfera asta eu am găsit-o de când am venit. Nu au fost zile uşoare pentru echipă. Viitorul este important şi îl vom pune pe primul loc. Vom trage concluzii zilele următoare. Viitorul meu este mai puţin important.

Am venit cu bucurie să reprezint România. Sunt primul meu mare critic. Am încercat să dăm tot, au fost nopţi albe. Programul a fost greu. Dacă acum s-a terminat acţiunea, pot să spun că au fost jucători care ne-au lipsit. E foarte greu. Ne-au lipsit Ianis, Stanciu. Nu ai cum să vorbeşti de omogenitate”, a declarat Edi Iordănescu după România – Muntenegru 0-3.

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Reclamă

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia de Nord.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și