Închide meniul

Deian Sorescu, cu capul în pământ după România – Bosnia 4-1: “O victorie tristă! Trebuie să ne ridicăm!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 septembrie 2022, 8:36

Deian Sorescu, cu capul în pământ după România – Bosnia 4-1: “O victorie tristă! Trebuie să ne ridicăm!”

Deian Sorescu, apărat de Cosmin Moţi după transferul la FCSB

Deian Sorescu, într-o partidă pentru echipa naţională/ Profimedia

Deian Sorescu a fost cu capul în pământ după România – Bosnia 4-1. Chiar dacă au câștigat la scor, “tricolorii” au retrogradat în Liga C din UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu ține capul sus și se gândește deja la preliminariile EURO 2024.

Deian Sorescu, cu capul în pământ după România – Bosnia 4-1

“Da, s-ar putea spune că e o victorie tristă. E o victorie despre care să spunem că suntem bucuroși cu un ochi pentru că am câștigat în fața suporterilor, dar cu celălalt ochi suntem triști, dar așa e în fotbal, nu avem ce face, trebuie să ne ridicăm și să jucăm cum am jucat astăzi, zic eu. 

(n.r. contează ultima impresie?) Contează pentru că am câștigat, dar e puțin târziu, să zic așa. Dar asta e, nu avem ce face, mergem înainte, asta ne este meseria și trebuie să ne ridicăm capul după fiecare partidă bună sau mai puțin bună. 

E bine, greu să joci împotriva unor fotbaliști precum Dzeko. Sunt jucători buni, chiar dacă astăzi nu au jucat cu cea mai bună echipă a lor, ne-au creat probleme, dar noi suntem bucuroși pentru rezultat. Păcat că am terminat ultimii în grupă, dar nu avem ce face, mergem mai departe”, a declarat Deian Sorescu la finalul meciului.

Reclamă

EXCULSIV | Reacţia lui Edi Iordănescu, după ce Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au dat buzna în vestiar

Edi Iordănescu s-a ferit să anunţe dacă a decis să continue pe banca primei reprezentative, dar a dezvăluit ce le-a spus jucătorilor imediat după victoria cu Bosnia.

Jucătorilor le-am spus că sunt suporterul lor numărul 1, acum când merg la cluburi. Că tot timpul în faţa televizorului trăiesc cu emoţie exprimarea lor, parcursul lor. Că trebuie să arate putere, să meargă, să se impună, să îşi crească nivelul. Să reuşească, dacă se poate, mulţi să se mute la un nivel mai bun. Şi atunci când vor veni la echipa naţională vor aduce o altă experienţă, altă maturitate.

(Reporter: Ce le-aţi spus jucătorilor în vestiar şi ce v-a spus domnnul Burleanu?) E o întrebare la care doar timpul poate răspunde. Sunt echipe ca Turcia şi Grecia care sunt mai jos şi cărora le e mai uşor. Au şanse mai mari să câştige Liga Naţiunilor. Eu nu mi-am dorit asta, rămâne un regret al meu„, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

România a retrogradat în Liga C din Nations League. O nouă ruşine naţională!

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale. Pe tricolori îi aşteaptă meciuri în Liga Naţiunilor cu naţionale precum Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

Recomandări
  • România – Bosnia 4-1
  • Deian Sorescu, cu capul în pământ

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și