Închide meniul
VIDEO

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! Imagini de senzație din loja Arenei Naționale

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 23:01

Reclamă
Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! Imagini de senzație din loja Arenei Naționale

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția

Gică Hagi și Mircea Lucescu, la meciul dintre România și Elveția / Antena Sport

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! În loja Arenei Naționale au fost prezente nume mari din lumea sportului românesc, dar mai ales din lumea fotbalului. Este vorba despre Gică Hagi, Mircea Lucescu, Răzvan Burleanu, dar și Elisabeta Lipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre România și Elveția contează pentru ultima etapă a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania. Partida de pe Arena Națională este în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! Nume mari din sportul românesc, în loja stadionului

Principalele personalități din lumea fotbalului românesc, care au fost prezente în loja Arenei Naționale, au fost Gică Hagi și Mircea Lucescu. De-a lungul partidei, cele două nume grele din lumea „sportului rege” au comentat evoluția „tricolorilor” care, la pauza meciului se aflau pe prima poziție în Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024.

De asemenea, pe lângă cei doi, în loja oficială se aflau și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, dar și Elisabeta Lipă, fostă canotoare și campioană olimpică.

În cazul în care „tricolorii” pregătiți de Edi Iordănescu își câștigă grupa, vor fi repartizați în urna a 2-a a tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024. În acest caz, prima reprezentativă a României va avea parte de adversari mai accesibili la turneul final de vara viitoare. Totuși, în cazul în care selecționata din „Țara Cantoanelor” câștigă tuelul, România va fi în urna a 4-a.

Reclamă

Atmosferă incredibilă la România – Elveția

Arena Națională a fost luată cu asalt de către cei 50.000 de fani care au venit să își susțină favoriții la ultima partidă din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Spectacolul din tribunele Arenei Naționale a început încă din momentul intonării imnului. Întreg stadionul a cântat alături de Andra, solista care a fost aleasă pentru acest moment special, înainte de startul partidei care o poate duce pe România în urna a 2-a a tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024. Această tragere va avea loc pe data de 2 decembrie, la Hamburg și va începe de la ora 19:00.

Imediat după imn, oamenii din tribune au aplaudat secunde în șir acest moment, iar mai apoi au început să își susțină favoriții. Totodată, în timpul imnului au apărut și incidente minore în peluza suporterilor echipei naționale. La momentul respectiv, un grup restrâns de fani au aprins torțe, lucru interzis pe stadioane.

Reclamă 4 / 0/3

Mai apoi însă, la începutul meciului, suporterii și-au arătat susținerea pentru echipa națională, care a realizat o mare performanță după o pauză de 8 ani. Scandările acestora s-au auzit minute în șir, iar atmosfera de la duelul „tricolorilor” este demnă de performanța realizată de aceștia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și