Închide meniul

Denis Alibec a părăsit cantonamentul naţionalei! E OUT pentru amicalele cu Slovenia și Moldova. Cine a fost convocat în locul său

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2022, 21:10

Denis Alibec a părăsit cantonamentul naţionalei! E OUT pentru amicalele cu Slovenia și Moldova. Cine a fost convocat în locul său

Denis Alibec a părăsit cantonamentul naţionalei! E OUT pentru amicalele cu Slovenia și Moldova

Denis Alibec ratează meciurile naţionalei României / FRF TV

O nouă veste „neagră” pentru Edi Iordănescu. Denis Alibec ratează amicalele cu Slovenia şi Moldova. Atacantul Farului s-a accidentat şi nu va mai fi păstrat în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat în cea mai bună formă a ultimilor ani, Alibec s-a prezentat în cantonament. Totuşi, după ce a făcut mai multe teste medicale, s-a decis că nu va putea juca în meciurile de pe 17 noiembrie, respectiv 20 noiembrie. În locul său a fost convocat Marius Ştefănescu de la Sepsi.

Denis Alibec a părăsit cantonamentul naţionalei. Marius Ştefănescu, convocat de urgenţă

În această seară, staff-ul echipei naționale a mai primit o veste proastă. După Nicușor Bancu și Florin Tănase, încă un jucător dintre cei convocați inițial nu va putea fi prezent la cele două partide din luna noiembrie. Denis Alibec (31 de ani) s-a prezentat azi în cantonament și a acuzat o problemă medicală. Astfel, înainte de a intra în programul echipei, staff-ul medical a decis să evalueze situația. În urma unui consult medical amănunțit s-a constatat că atacantul de la Farul Constanța are o leziune musculară.

Astfel, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Marius Ștefănescu (24 de ani) de la Sepsi OSK. Acesta se va prezenta în cantonamentul de la Mogoșoaia luni dimineață.Staff-ul echipei naționale le urează celor trei jucători accidentați recuperare rapidă și să ne revedem sănătoși în martie, la startul preliminariilor pentru EURO 2024!„, se arată pe frf.ro.

Nu este prima problemă de lot pe care o are selecţionerul României. Nicuşor Bancu s-a accidentat în derby-ul Rapid – Universitatea Craiova şi a fost înlocuit de coechipierul său, Bogdan Vătăjelu. Lipseşte şi fostul căpitan al lui FCSB, Florin Tănase.

Reclamă

Lotul convocat iniţial de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova

FRF a anunțat lotul de jucători convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova, ultima acțiune a echipei naționale în 2022.

Alexandru Pantea, de la FCSB, Antonio Sefer, de la Rapid, Raul Opruț, de la Hermannstadt, și Mihai Popa, de la FC Voluntari, se află la prima convocare!

PORTARI: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

Reclamă 4 / 0/3

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 15/2)

Edi Iordănescu a anunțat jucătorii pe care nu îi va mai convoca la echipa națională

La echipa națională vine doar cine ‘arde’ pentru echipa națională!”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu, înaintea celor două partide amicale care vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Edi Iordănescu rămâne optimist că poate construi o națională puternică și unită, care să ajungă la un turneu final.

Tot talentul în slujba echipei naționale, zero compromisuri, vine la echipa națională cine ‘arde’ pentru echipa națională. Tot timpul voi prefera un jucător care vine cu tot devotamentul și care e dispus să dea tot ce are mai bun pentru echipa națională, în dauna unui jucător care poate să aibă o experiență suplimentară sau un statut ceva mai consolidat la un anumit moment, dar care nu înțelege ce reprezintă echipa națională.

Sunt criterii după care ne-am organizat munca încă de când am venit în februarie, sunt exigențele noastre, trebuie să înțeleagă cu adevărat ce reprezintă tricoul echipei naționale și că atunci când intră pe teren, nu se reprezintă doar pe el, cariera lui sau clubul de care aparține, ci reprezintă românii și România.

Reclamă

Dacă mentalitatea va fi corectă, dacă vom reuși să construim o echipă unită, undeva prima forță a grupului, și în anumite momente, bineînțeles, calitatea individuală să iasă la suprafață, atunci avem o șansă reală pentru a merge din nou la un turneu final”, a spus Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și