Închide meniul

Dennis Man, cuvinte uriaşe primite de la Adi Mutu. "Este şi poate fi urmaşul meu!" Reacţia imediată a atacantului de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2020, 18:37

Dennis Man, cuvinte uriaşe primite de la Adi Mutu. "Este şi poate fi urmaşul meu!" Reacţia imediată a atacantului de la FCSB

Zuma Press / Emmanuele Ciancaglini via Hepta

Adrian Mutu, laude la adresa lui Dennis Man

"Briliantul" chiar a declarat că Dennis Man îi calcă pe urme. Jucătorul de la FCSB poate pleca din Liga 1 doar pentru o sumă uriaşă. Pentru a-l lăsa să plece, Gigi Becali cere 15 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu l-a felicitat pe Dennis Man pentru golul marcat cu Malta U21

"Este şi poate fi urmaşul meu. Da, poate, asta trebuie să facă el în teren, să dea goluri pentru echipă. I-am schimbat puţin poziţia în teren şi văd că îi prieşte. Mă bucur mult pentru el şi sper la cât mai multe goluri!

Important e că Dennis a jucat bine. Am spus că doar golul i-a lipsit cu Finlanda. Mă bucur că a marcat acum", a declarat Adrian Mutu.

Aflat chiar lângă selecţionerul României U21, Dennis Man a avut motive de bucurie. Totuşi, a evitat să vorbească despre cota lui de piaţă.

"Important este că am câştigat, am întâlnit o echipă incomodă. Ne bucurăm că am reuşit să înscriem foarte repede, asta ne-am propus. Am început foarte bine cu Mister, încercăm să prindem din mers ideile lui. Normal că sperăm la locul 1, încercăm să jucăm la victorie fiecare meci şi să câştigăm cu Danemarca.

Reclamă

Mister are alte idei de joc. Noi încercăm să le prindem din mers. Ne bucurăm că este alături de noi. Am avut multe de învăţat de la Mirel, acum a venit Mutu. Important este că echipa a câştigat şi mai puţin că am înscris eu. Nu sunt eu în măsură să spun dacă creşte valoarea mea sau nu. E cel mai plăcut sentiment când îmbraci tricoul naţionalei", a precizat şi Dennis Man după ce a marcat împotriva Maltei U21.

Conform Transfermarkt, Man are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro. A ajuns la 4 goluri în 17 apariţii la reprezentativa de tineret.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și