Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, omul meciului Parma – FeralpiSalo 2-0. Penalty scos şi assist pentru român

Dan Roșu Publicat: 21 august 2023, 9:29

Reclamă
Dennis Man, omul meciului Parma – FeralpiSalo 2-0. Penalty scos şi assist pentru român

Dennis Man, omul meciului Parma - FeralpiSalo 2-0.

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man a fost omul meciului dintre Parma şi FeralpiSalo, câştigat de cruciaţi cu 2-0. Gazdele au început astfel perfect lupta pentru promovarea din Serie B, competiţie ce e exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a ieşit prima oară în evidenţă în minutul 36, atunci când a scos un penalty. Lovitura sa de cap a lovit braţul unui adversar şi arbitrul a arătat punctul cu var.

Dennis Man, omul meciului Parma – FeralpiSalo 2-0

La jumătatea reprizei secunde, Man şi-a trecut în cont şi un assist. Internaţionalul român a scos scurt mingea pentru şutul perfect al Adrian Bernabe, care a stabilit şi scorul final, 2-0.

Important e de menţionat şi faptul că Valentin Mihăilă a revenit şi el în echipa lui Pecchia. Benedyczak i-a lăsat locul în minutul 71. Cinci minute mai târziu, şi Man a fost înlocuit cu Ansaldi.

Reclamă

Dennis Man a primit două oferte din Serie A

Pe de altă parte, Dennis Man a primit două oferte din Serie A şi poate reuşi transferul la care visează. Jurnaliştii italieni anunţă că Giovanni Becali negociază în aceste zile plecarea atacantului în vârstă de 24 de ani de la Parma.

Potrivit sportparma.com, viitorul lui Dennis Man se va decide în următoarele două săptămâni. Bologna şi Frosinone sunt echipele care insistă pentru fostul jucător de la FCSB.

Sursa citată anterior anunţă că americanul aflat la conducerea clubului Parma cere o sumă curprinsă între 7 şi 8 milioane de euro. La aceasta se adaugă diferite bonusuri şi un procent dintr-un transfer ulterior. Mai mult, Krause insistă şi pentru o clauză de răscumpărare la finalul acestei ediţii de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru moment, Frosinone ar fi venit cu propunerea de a-l cumpăra pe Dennis Man, în timp ce Bologna îşi doreşte un împrumut şi posibilitatea de a-l transfera definitiv în cazul în care internaţionalul român va confirma.

Sezonul trecut, Dennis Man a marcat 6 goluri în tricoul Parmei. A ajuns astfel la 11 reuşite pentru galben-albaştri în campionat, după transferul de la FCSB. În prezent cota lui de piaţă este de 3.2 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și