Închide meniul
Video

Valentin Mihăilă, aproape de un gol de senzaţie în Pisa – Parma! Românul, execuţie superbă, cu călcâiul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2023, 22:14

Valentin Mihăilă, aproape de un gol de senzaţie în Pisa - Parma!

Valentin Mihăilă, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Valentin Mihăilă, aproape de un gol de senzaţie în Pisa – Parma! În minutul 22, românul a primit o minge în careu şi a reluat superb, cu călcâiul. Mihăilă a trimis pe spaţiul porţii, dar portarul Nicolas a reuşit să respingă balonul. Pisa – Parma şi Reggiana – Palermo sunt LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăilă s-a demarcat foarte bine, la limita offside-ului şi a reluat superb, dar reflexul lui Nicolas a împiedicat unul din cele mai frumoase goluri din acest sezon de Serie B.

Valentin Mihăilă, aproape de un gol de senzaţie în Pisa – Parma!

Valentin Mihăilă a fost titularizat de către antrenorul Fabio Pecchia. Dennis Man, accidentat, nu evoluează în Pisa – Parma.

„Cruciaţii” au avut un start perfect de partidă. În minutul 14 Bonny a marcat, după o acţiune superbă a lui Sohm, care a driblat trei adversari. Sohm i-a pasat, după driblingurile superbe, decisiv lui Bonny, care a reluat perfect şi a deschis scorul.

Şi Palermo a avut parte de un start bun în meciul cu Reggiana, transmis tot LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Lucioni a deschis scorul în minutul 7. Golul a fost validat după ce arbitrul a consultat VAR.

Reclamă

Dennis Man ar putea lipsi şi în meciul cu Reggiana

Dennis Man s-a accidentat şi ar putea lipsi şi în meciul cu Reggiana. Man nu a evoluat în victoria Parmei cu Citadella, 2-0.

După cum a anunțat Pecchia în cadrul conferinței de presă de ieri, Dennis Man nu va lua parte la meciul cu Cittadella din această seară.

Timpul de recuperare ar trebui să fie scurt, aproximativ zece zile, dar acest lucru nu este suficient pentru a-i liniști pe fanii ‘Cruciaţilor’.

Reclamă 4 / 0/3

De fapt, prezența lui Man pentru derby-ul de săptămâna viitoare împotriva lui Reggiana este foarte îndoielnică. O lovitură grea pentru Pecchia, care ar putea rămâne şi cu Reggiana fără unul dintre cei mai în formă și mai incisivi jucători ai acestui început de sezon”, a scris parmalive.com.

Parma, care are ca obiectiv promovarea în Serie A, are un start perfect de sezon în Serie B. Parma a câştigat meciurile din primele două etape, cu acelaşi scor, 2-0. În prima etapă echipa românilor Man şi Mihăilă a întâlnit-o pe FeralPisalo, în timp ce în etapa a doua a învins-o pe Citadella. Şi în etapa a treia lucrurile stau bine pentru Parma. „Cruciaţii” au 1-0 cu Pisa în deplasare, iar echipa românului Marius Marin are un jucător mai puţin pe teren, după ce Leverbe a fost eliminat în minutul 28.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și