Închide meniul

Dezvăluiri incredibile despre un jucător din naționala lui Edi Iordănescu: „Are probleme de atitudine în vestiar!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2022, 8:24

Dezvăluiri incredibile despre un jucător din naționala lui Edi Iordănescu: „Are probleme de atitudine în vestiar!

Florin Gardoș susține că Ionuț Radu are probleme de atitudine în vestiar la echipa națională

Ionuț Radu, într-un meci pentru România / Hepta

Florin Gardoș a dezvăluit că Ionuț Radu are probleme de atitudine în vestiar la echipa națională. Fundașul susține că portarul a intrat în conflict cu coechipierii mai în vârstă decât el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La Ionuț Radu este o discuție mai amplă. Am auzit că are probleme de atitudine în vestiar. A fost o problemă în momentul în care cei de la U21 au făcut pasul la echipa mare, au existat discuții între jucători pe tema asta cu conflictul generațiilor.

Florin Gardoș susține că Ionuț Radu are probleme de atitudine în vestiar la echipa națională

Nu au fost chestii majore, pe organizare, cine stă pe locul respectiv în avion și prostii de-astea. Nu știu dacă a fost în fruntea nemulțumiților, dar știu că a fost o problemă în general cu cele două generații. Și ăsta cred că este unul dintre motivele pentru care am suferit în ultimele meciuri.

Nu știu dacă peste limitele bunului simț, atât am auzit că au fost niște discuții. Nu Radu, în general cei care au venit, acum n-am auzit specific un jucător sau altul. Da, știu de Radu, dar nu voiam să zic de el. Nu-mi place să dau nume, este portarul echipei naționale”, a spus Florin Gardoș, conform fanatik.ro.

Cifrele lui Ionuț Radu pentru România

Ionuț Radu nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia din Moldova din această lună, însă a fost integralist la ultimele două partide din Nations League, în septembrie, cu Finlanda și Bosnia.

Reclamă

Acelea sunt singurele meciuri ale lui Radu în tricoul echipei naționale de seniori. El a mai reprezentat România U21 în alte 14 partide. A fost căpitanul generației lui Mirel Rădoi de la EURO 2019, când tricolorii au ajuns până în semifinale.

25 de ani are în prezent Ionuț Radu, fiind cotat la 3,5 milioane de euro. În prezent, acesta evoluează pentru Cremonese, în Serie A.

Edi Iordănescu a tras concluzia, după înfrângerea cu Slovenia

Edi Iordănescu a tras concluzia, după meciul amical România – Slovenia 1-2. Selecționerul naționalei noastre consideră că partida de la Cluj a fost „un test foarte bun”, chiar dacă rezultatul nu îl mulțumește.

Reclamă 4 / 0/3

„Testul a fost foarte bun, chiar dacă rezultatul nu a fost unul pozitiv. Mă bucur că am avut posibilitatea să debutăm 5 jucători, într-un meci împotriva unei echipe de calibru, care a venit cu jucători care evoluează la un nivel foarte bun.

Au venit în formulă completă, eram în gardă, ne-am așteptat la asta. În prima repriză am fost timorați, s-a văzut că ne căutam, că nu avem chimie de joc. Au fost pe teren două echipe, una coerentă și alta care își căuta chimia și relațiile de joc. Din păcate, o greșeală individuală și o nesincronizare la golul 2 ne-au adus în dezavantaj.

În repriza a doua am văzut altceva, altă încredere. Am marcat un gol și nu cred că sunt subiectiv când spun că puteam obține cel puțin un egal.

Dacă ne uităm pe lot și pe context… dacă ne uităm că am avut un adversar care a venit complet, ne-am asumat asta. Ne-am asumat selecția și obiectivele. Echipa avea nevoie de încă un rezultat de moral, să legăm aceste rezultate pozitive, cu jucători tineri în componență.

Trebuie să tragem linie, vom analiza starea jucătorilor și eventualele probleme medicale. Căutăm un rezultat pozitiv și sper să-l găsim (n.r. – în Moldova). Există viitor și cred că ei pot face lucruri mai mari decât își pot închipui”, a declarat Edi Iordănescu, la Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și