Închide meniul

Discursul cu care Edi Iordănescu i-a motivat pe tricolori înaintea victoriei fantastice cu Ucraina: „Energie incredibilă”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2024, 23:09

Reclamă
Discursul cu care Edi Iordănescu i-a motivat pe tricolori înaintea victoriei fantastice cu Ucraina: „Energie incredibilă

Discursul cu care Edi Iordănescu i-a motivat pe tricolori înaintea victoriei fantastice cu Ucraina

Edi Iordănescu, după unul dintre golurile din România - Ucraina 3-0 / Profimedia Images

Adrian Rus a dezvăluit care a fost discursul cu care Edi Iordănescu i-a motivat pe tricolori înaintea victoriei fantastice cu Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obţinut a doua victorie din istorie la un Campionat European la meciul cu Ucraina. Rezultatul a fost unul fără precedent: 3-0!

Discursul cu care Edi Iordănescu i-a motivat pe tricolori înaintea victoriei fantastice cu Ucraina: „Energie incredibilă”

Eu sunt mai emotiv, la imn mi-au dat lacrimile. Înainte să ieșim pe teren, la fel… Mister ne-a vorbit frumos, ne-a motivat. Ne-a zis că sus, în tribune, meciul e deja câștigat și că urmează să demonstrăm noi pe teren.

Zidul ăla galben din spatele porții ne-a dat o energie incredibilă”, a dezvăluit Adrian Rus într-o conferință de presă ţinută după victoria cu Ucraina.

În aceeaşi conferinţă de presă, Rus a dezvăluit şi ce le-a spus selecţionerul Iordănescu după debutul de senzaţie la EURO 2024. „Ne-a spus să fim echilibrați și să fim conștienți că a fost doar un meci. E o victorie istorică, a doua la un Campionat European, dar trebuie să fim echilibrați și să avem curaj”, a precizat Rus.

Reclamă
Reclamă

Ne bucurăm că am câştigat primul meci. Acesta a fost scopul. A fost incredibil după meci, am visat la aşa ceva. Mă bucur enorm pentru suporteri şi sper ca în continuare să le aducem bucurii. A fost o surpriză câ a câştigat Slovacia cu Belgia, fotbalul este imprevizibil şi sper ca şi noi să facem un meci bun şi să-i învingem pe belgieni (…)

După cum intrăm pe teren, la fiecare meci, cu sufletul, cu spiritul de echipă, cu unitate, putem să o numim Generaţia de Suflet. Punem mult suflet la fiecare meci, sper să se vadă şi, după cum a spus şi Mister, Dumnezeu ne răsplăteşte”, a mai declarat Adrian Rus în conferinţa de presă.

„E ‘Generaţia de Suflet’!” Edi Iordănescu, cuvinte uriaşe după victoria istorică cu Ucraina: „Au dat multe borne peste cap!”

Edi Iordănescu a folosit cuvinte uriaşe după victoria istorică cu Ucraina. România a învins Ucraina cu 3-0, în meciul de debut al „tricolorilor” de la EURO 2024.

Reclamă

Edi Iordănescu a spus că le este recunoscător jucătorilor pentru victoria memorabilă cu Ucraina. Totodată, a făcut un apel pentru fanii români.

„Efectiv băieţii au fost fabuloşi. Vă rog ceva. Am văzut că începe să fie numită această generaţie în fel şi fel. Vă rog, nu o numiţi în niciun fel. Această generaţie nu reprezintă niciun metal de niciun fel. E generaţia de suflet. Trebuie să fie şi generaţia de suflet a românilor.

A fost victoria Generaţiei de Suflet. Băieţii ăştia au dat multe borne peste cap. S-au unit şi au dat tot ce au mai bun. E meritul lor total şi le sunt recunoscător”, a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

România – Ucraina 3-0

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria a venit la o zi după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Meciul de la Munchen a început cu Ucraina presând. Jucătorii lui Rebrov nu au reuşit însă să trimită niciun şut pe poarta lui Niţă şi tricolorii au profitat. Man i-a pasat lui Stanciu, în marginea careului, iar acesta a şutat din prima, propulsând balonul la vinclul porţii lui Lunin şi înscriind un gol fabulos, 1-0 pentru România în minutul 29. Man a trimis pe lângă poartă în minutul 38, pentru ca un minut mai târziu Stanciu să încerce poarta din corner şi să lovească bara.

Tricolorii au intrat cu avantaj minim la pauză, dar startul reprizei secunde a adus minute excelente pentru elevii lui Edi Iordănescu. Răzvan Marin a majorat diferenţa pentru echipa noastră, în minutul 53, cu un şut de la 22 de metri care a trecut pe sub Lunin, iar minutul 57 a adus golul unui nesperat 3-0 pentru România: Man a driblat în careu, a trimis în faţa porţii şi Drăguş a înscris.

Ucrainenii au schimbat masiv, au încercat să pună presiune pe poarta lui Niţă, dar nu au reuşit să înscrie, deşi au avut o bară, prin Yaremchuk, în minutul 90+2. România a obţinut o victorie uriaşă în grupa E, făcând un pas mare către optimile de finală şi mulţumindu-şi extraordinarii suporteri, care au dominat, la rândul lor, duelul din tribune.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și