Închide meniul

Dragoș Albu, surprins de prestațiile României U21: „Sunt niște lucruri care mă depășesc”

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2023, 23:27

Reclamă
Dragoș Albu, surprins de prestațiile României U21: „Sunt niște lucruri care mă depășesc

Dragoș Albu, surprins de prestațiile României U21

Dragoș Albu, în România U21 - Ucraina U21 / ProfiMedia

Dragoș Albu, surprins de prestațiile României U21 la Campionatul European de tineret. Echipa lui Emil Săndoi a pierdut și meciul al doilea, cu Ucraina, scor 0-1. În primul meci, tricolorii mici au pierdut în fața Spaniei, scor 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei cu Ucraina, Dragoș Albu nu a putut găsi o explicație pentru prestațiile României. Chiar dacă echipa lui Săndoi a arătat mai bine în prima parte a meciului cu Ucraina, în comparație cu meciul de debut cu Spania, România nu a putut menține ritmul.

Dragoș Albu, surprins de prestațiile României U21: „Sunt niște lucruri care mă depășesc”

România a pierdut pe final partida cu Ucraina. În minutul 89, Dican a trimis balonul în propria poartă.

„Nu mai avem ce să spunem, doar că îmi pare rău că am dezamăgit, ne pare rău pentru suporteri. Atât am putut, îmi pare rău că s-a ajuns aici. Aveam speranțe că puteam face mai multe, dar trebuie să mergem mai departe, să luptăm pentru România.

Am avut o ocazie de a marca, dacă reușeam să înscriu, poate prindeam mai multă încredere. Am încercat să dau pe poartă, nu am nimerit și asta a fost. A fost o pasă foarte bună a lui Markovic, pe spațiu liber. Preluarea am făcut-o bine, dar am lovit foarte prost.

Reclamă

Nu știu, la nivel de atitudine am început bine, dar nu putem ține ritmul, sunt niște lucruri care mă depășesc și nu am o explicație.

Trebuie să muncim mai mult, despre asta e vorba. Muncă și doar atât. Îmi e greu să îi conving să ne susțină. Ce le pot zice e să creadă în continuare în noi, chiar dacă i-am dezamăgit”, a declarat Dragoș Albu, la finalul meciului cu Ucraina.

Emil Săndoi, după România U21 – Ucraina U21 0-1: „E dureros. Parcă toate ni se întâmplă nouă”. Unde s-a făcut diferența

Singurul gol al partidei din Ghencea a fost marcat în minutul 89 chiar de un jucător al României. Dican a trimis balonul în poarta apărată de Târnovanu, iar Ucraina are două victorii după primele două meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Emil Săndoi crede că lipsa de meciuri oficiale din această perioadă și-a spus cuvântul, iar diferența a fost făcută de jucătorii Ucrainei care evoluează în Champions League, la echipe precum Dinamo Kiev sau Șahtior. De asemenea, Emil Săndoi crede că România a avut și ghinion la acest turneu final:

„Îmi pare rău că parcă nu avem șansă. Și la meciul cu Spania am luat un gol în minutul 90 și ceva, azi luăm gol în minutul 89, dintr-o deviere până la urmă. E adevărat, ca posesie, Ucraina a fost peste noi, a și avut ocaziile mai clare decât noi, dar și noi am avut ocazii în momente cheie ale jocului. Înainte de deschiderea scorului a fost șutul lui Octavian Popescu care a trecut puțin peste poartă.

Da, e dureros. E un nivel al competiției. Eu cred că suntem în creștere ca nivel de joc, acum înțelegem ce înseamnă acest nivel al competiției. Știți, că v-am spus, poate nici noi nu am fost pregătiți neavând o campanie de calificare, având doar jocuri amicale. Am și întâlnit Spania în primul meci, adică toate s-au derulat incredibil, numai împotriva noastră.

Cu accidentările care au fost. Ați văzut și astăzi. L-am așteptat pe Screciu, care ne-a lipsit foarte mult în primul meci, astăzi a trebuit să iasă pentru că a avut probleme medicale. Acesta e fotbalul, din păcate.

Și Ucraina are jucători de viteză pe flancuri, cu o tehnică individuală foarte bună. Jucători care pot face diferența. O echipă matură, cu jucători care joacă de ani de zile la Șahtior sau Dinamo Kiev, care joacă în Champions League. Aici s-a făcut diferența. V-am zis, e incredibil. Parcă toate ni se întâmplă numai nouă”, a declarat Emil Săndoi, la tvr.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și